25

Στην ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, με κεντρικό ομιλητή τον εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Πάνο Σκουρλέτη, το στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Ροδόπης του κόμματος κ. Δημήτρης Χαρίτου, εκτίμησε ότι όσες πιέσεις κι αν ασκηθούν εκ μέρους των κυβερνώντων, το ισχυρό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανακοπεί, και τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις στα εκρηκτικά εθνικά και τοπικά προβλήματα».

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική και κοινωνική ανόρθωση της χώρας και ειδικότερα της Ροδόπης, βασίζεται σε δύο πυλώνες: Αφενός στην αξιοποίηση του πρωτογενούς τομέα και της πολιτιστικής κληρονομιάς, και στη στήριξη του τουρισμού και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, και αφετέρου, στη σύναψη ενός «συμβολαίου εμπιστοσύνης και σεβασμού με τη μειονότητα», με στόχο «την άρση των όποιων δημοκρατικών ελλειμμάτων υπάρχουν στην τοπική πολυπολιτισμική μας κοινωνία».

Εν κατακλείδι, δε, και ενόψει των πολιτικών εξελίξεων, έκανε λόγο για «ιστορική ευκαιρία του λαού να ανοίξει νέους δρόμους για το μέλλον του».

20141024_195641

20141024_203658

20141024_203603