Ο νέος προπονητής του Πανθρακικού Δημ. Ελευθερόπουλος, με τον στενό του συνεργάτη Στ. Βενετίδη, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αν. Καραολάνη και τον πρόεδρο του συλλόγου Δημ. Τζελέπη.

Για «καινούρια αρχή», έκανε λόγο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός Τάσος Καραολάνης, κατά τη σημερινή επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε «ιδιαίτερα καταρτισμένο, φιλόδοξο και με φρέσκιες ιδέες».

«Για μας το πρωτάθλημα ξεκινά την Τετάρτη», σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Τζελέπης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως το «νέο κεφάλαιο» με την έλευση του Ελευθερόπουλου, θα είναι «σίγουρα πετυχημένο».

Στο γεγονός ότι θα έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων και επιλογών, εστίασε καταρχάς ο νέος τεχνικός των πρασίνων της Κομοτηνής, επισημαίνοντας την «εγγύτητα» όπως είπε των απόψεών του με αυτές του μεγαλομετόχου και του προέδρου, και υπογραμμίζοντας αναφορικά με τους παίκτες του, πως «όποιος δεν έχει φιλοδοξίες, θα έχει μαζί μου πρόβλημα».

Παράλληλα, χαρακτήρισε το ρόστερ της ομάδας «εν δυνάμει πολύ αξιόλογο», τόνισε πως ποτέ δεν θα «παραπονεθεί» για απουσίες παικτών καθώς «σημαντικός παίκτης είναι ο ετοιμοπόλεμος», ενώ φάνηκε έτοιμος να «κατακτήσει» τους οπαδούς της νέας του ομάδας μέσα από τη δουλειά και τα αποτελέσματα.

Σε ότι αφορά το νέο αγωνιστικό προφίλ του Πανθρακικού, υπογράμμισε ότι «θα αλλάξει ο σχηματισμός μας», με βασική φιλοσοφία ότι «ο πρώτος αμυντικός είναι ο σέντερ φορ, και ο πρώτος επιθετικός ο τερματοφύλακας»…

Τέλος, ερωτηθείς αν έχει στο μυαλό του την ανάδειξη ταλαντούχων ελληνόπουλων, έδωσε προτεραιότητα στη σωτηρία της ομάδας, λέγοντας με νόημα πως «θα αγωνίζονται αυτοί που θα αξίζουν ανεξαρτήτως συμβολαίου»…