Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να εκπονήσει σε συνεργασία με τους φορείς της ΑΜ-Θ “ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της τοπικής οικονομίας που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη και στην παραγωγή νέου πλούτου, και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για τους νέους”, μετέφερε το μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου, ενόψει του επερχόμενου (13/14 Νοεμβρίου) Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Μετά από δύσκολα χρόνια σκληρών πολιτικών, σε μια χρονική περίοδο που η χώρα και η οικονομία έχουν σταθεροποιηθεί και υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης και είναι ορατή η δυνατότητα εξόδου από την επιτροπεία, είναι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός το οτι οι τοπικοί παραγωγικοί φορείς και δεκαέξι υπουργοί θα συζητήσουν κρίσιμα θέματα που αφορούν τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής”, συμπλήρωσε με νόημα ο κ. Χαρίτου.

“Η πολιτική βούληση υπάρχει, χρειάζεται και η συμβολή των τοπικών δυνάμεων ώστε το Συνέδριο να αποτελέσει ένα βήμα προς τα μπρος”, κατέληξε ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ.