τενιςΤις προθέσεις της κυβέρνησης για ανακατασκευή των τεσσάρων ανοιχτού τύπου γηπέδων τένις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) / Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής, αλλά και για την εγκατάσταση δύο γηπέδων κλειστού τύπου (“μπαλόνια”), κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, επισκεπτόμενος την πόλη των φοιτητικών του χρόνων (είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ).

Ο κ. Βασιλειάδης βρέθηκε στους χώρους του Πανθρακικού Σταδίου και ξεναγήθηκε σε αυτούς από μέλη της διοίκησής του καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής (ΠΟΑΚ). Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σταδίου κ. Γιώργος Μαυρίδης ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τις χρόνιες ελλείψεις, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΠΟΑΚ κ. Κώστας Μαυρομάτης, για την ιστορία και τα αγωνιστικά επιτεύγματα του συλλόγου.

Ο κ. Βασιλειάδης μάλιστα συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ. Σπύρο Ζανιά για τις τεχνικές λεπτομέρειες εγκατάστασης γηπέδων-“μπαλονιών”.

Τις επίσημες εξαγγελίες για τα γήπεδα τένις, αλλά και για περισσότερες, που αφορούν αθλητικά έργα στη Ροδόπη, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, αναμένεται να κάνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, κατά το Αναπτυξιακό Συνέδριο ΑΜ-Θ που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή στις 13-14 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως οι υποσχέσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού τον Οκτώβριο του … 2014, αποδείχθηκαν κενές περιεχομένου, με αποτέλεσμα το θέμα των γηπέδων τένις του Πανθρακικού Σταδίου μα παραμένει χρονίζον…

«Ήρθαμε να δούμε τα προβλήματα που είναι μεγάλα και είναι αποτέλεσμα μιας κακής διαχείρισης συσσωρευμένων ετών. Καλούμαστε σε ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες να βρούμε λύσεις, ώστε οι πολίτες μας να αθλούνται με αξιοπρέπεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης στις δηλώσεις του.

Εκτός από Πανθρακικό Στάδιο ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισκέφθηκε και το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του ΔΠΘ, όπου ξεναγήθηκε από την Κοσμήτορα κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και εξήρε τις εγκαταστάσεις και το επίπεδο σπουδών του.