20140929_204348

Σε παρανόηση της ιδίας και των συνεργατών της, οφείλεται τελικά όπως αποδείχθηκε, η επίθεση που η εξαπέλυσε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής κ. Φελίνα Καζάκου-Βρούζου προς τη δημοτική αρχή, αναφορικά με τις δαπάνες για την αγροτική οδοποιία των οικισμών του Δήμου.

Χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωσή της η κ. Καζάκου, εγκαλούσε τη διοίκηση του Δήμου ως εξής: «Παιχνίδια επικοινωνίας και εντυπωσιασμού θα μπορούσε να αποκαλέσει κανείς τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Ερτζάν Κιοσσέ και στην οποία συμμετείχαν οι κ. Ζηλούδης Γεώργιος, αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, υποδομών και πολεοδομίας, και ο κ. Ταπατζάς Εμμανουήλ, αντιδήμαρχος διοίκησης και συντονισμού. Στη συνάντηση συμμετείχε με δική της πρωτοβουλία και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καζάκου Φελίνα με τους συνεργάτες της. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των οικισμών, οι εργασίες αγροτικής οδοποιίας…και οι υποσχέσεις συνεχίζονται! Μα πώς να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες των πολιτών της κατά πλειοψηφίας αγρότες όταν στις 25 Σεπτεμβρίου με εισήγηση του κ. Δημάρχου στην Οικονομική Επιτροπή μειώθηκαν όλες οι πιστώσεις συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας κατά 40% και όταν έχει ήδη κατατεθεί ο προϋπολογισμός του 2015 με ελάχιστες πιστώσεις για συγκεκριμένες εργασίες».

Όπως όμως (της) εξήγησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πετρίδης, τα εμφανιζόμενα ως μειωμένα κατά 40% ποσά, δεν συνιστούν περιστολή των διαθέσιμων πιστώσεων, αλλά προκύπτουν από τις εκπτώσεις των αναδόχων των έργων…

Μάλιστα ο Δήμαρχος επισήμανε πως τα προβλεπόμενα για το 2015 αρχικά κονδύλια για την αγροτική οδοποιία, είναι ισόποσα με του 2014, καθώς και ότι τα χρήματα που εξοικονομούνται από τις εκπτώσεις, θα κατευθυνθούν σε όποιους τομείς υπάρξει αναγκαιότητα.