Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Ροδόπης, και προσκλητήριο «επαναπατρισμού» στους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, απευθύνει ο επικεφαλής του τοπικού ψηφοδελτίου του κόμματος, κ. Γιώργος Μανανάς.

«Είναι αλήθεια ότι κάναμε λάθη», λέει αυτοκριτικά ο κ. Μανανάς, ωστόσο τονίζει ότι καθώς το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε σαν πολιτικός χώρος για αυτά τα λάθη, είναι παρών στις εξελίξεις με στόχο μια καινούρια αρχή, και μέσω αυτής να ξαναδώσει ελπίδα στον κόσμο.

«Το ΠΑΣΟΚ ως τρίτη δύναμη στη χώρα εγγυάται τη σταθερότητα, ώστε η επόμενη κυβέρνηση να έχει ορίζοντα τετραετίας και να μην ξαναπάμε σε εκλογές», υπογραμμίζει, ενώ απευθυνόμενος στους απογοητευμένους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, τους καλεί «να γυρίσουν σπίτι τους».

Με αιχμές, δε, κατά ανθυποψηφίων του από άλλα κόμματα, για «αλα καρτ» αντιμετώπιση των εκλογέων, σημειώνει πως ούτε η πλειονότητα ούτε η μειονότητα χρειάζονται «προστάτες», και καταθέτει την πεποίθησή του για διεκδίκηση της τρίτης έδρας του νομού.

Τον κ. Μανανά στο ψηφοδέλτιο της Ροδόπης, που παρουσιάστηκε από τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής κ. Αργύρη Μπακιρτζίδη, πλαισιώνουν οι Κιασήφ Τουργκάη, Μουμίν Τζαχήτ και Σισκινίδου Πωλίνα.