Ο Γιάννης Κιλτσίκης ευχαρίστησε τους Βαγγέλη Μάρκου και Αργύρη Αργυρόπουλο – μόνο… 

“Δεν θα καθαρίσω την μπουγάδα κανενός, δεν θα αφήσω να μείνει τίποτα κρυφό. Αισθάνομαι περήφανος και νικητής, κάναμε αγώνα καθαρό και ανιδιοτελή, χωρίς λάσπη και συκοφαντίες. Δεσμεύομαι οτι θα συνεχίσω να υπηρετώ τον επαγγελματικό κόσμο”.

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε (σ.σ. την παραμονή των αρχαιρεσιών του νέου Δ.Σ. του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου), ο υποψήφιος πρόεδρός του, επικεφαλής του συνδυασμού “Μαζί από το χθες στο αύριο”, κ. Γιάννης Κιλτσίκης.

Παράλληλα ο κ. Κιλτσίκης απηύθυνε ευχαριστίες “σε όσους συμμετείχαν στον συνδυασμό μας, για τον αγώνα που δώσανε, καθώς και σε όσους πίστεψαν το όραμα μας και μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους”.

Επιπροσθέτως, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως δύο συγκεκριμένους ανθρώπους: Τον Βαγγέλη Μάρκου, που όπως σημείωσε “πριν δεκαπέντε χρόνια με ώθησε στα κοινά του κλάδου μας”, και τον απερχόμενο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργύρη Αργυρόπουλο, που όπως υπογράμμισε “μου ‘έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ στα επιμελητηριακά δρώμενα αλλά και να γαλουχηθώ περαιτέρω με τον χώρο συμμετέχοντας στην κεντρική ένωση επιμελητηρίων Ελλάδος”.