Με κεντρική φιλοσοφία «πράξεις και όχι μόνο λόγια», ο πρώην οικονομικός επόπτης του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, και ιδιοκτήτης του γνωστού καφέ «Άστρα», κ. Γιάννης Κιλιτσίκης ανακοίνωσε την επίσημη εκκίνηση της κούρσας του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του επιμελητηρίου.

Ο κ. Κιλτσίκης τόνισε οτι θα δημιουργήσει έναν συνδυασμό «από συναδέλφους με όρεξη για δουλειά και ακομμάτιστο», και προς τούτο απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης σε όλα τα μέλη του επιμελητηρίου, διαβεβαιώνοντας πως όραμά του είναι να αλλάξει την απαξιωμένη τα τελευταία χρόνια εικόνα του επιμελητηρίου και να το μετατρέψει σε πραγματικό σπίτι του επαγγελματία.

Ερωτηθείς σχετικά με το προφίλ του επιμελητηρίου που έχει τρωθεί λόγω καταγγελιών που επέφεραν οικονομικό έλεγχο ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη του μήνα, ο κ. Κιλτσίκης, χωρίς να εξαιρεί τον εαυτό του, έκανε λόγο για «λάθη σε κάποια πραγματάκια», υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι «από το επιμελητήριο και από κάθε ΝΠΔΔ δεν μπορεί να φαγωθεί ούτε ένα ευρώ».

Σε ότι αφορά την προεκλογική του προετοιμασία, αποκάλυψε ότι έχει ήδη κάνει τις βασικές του επαφές δημιουργώντας τη βάση των συνεργασιών του.

Διακριτικά στο πλευρό του Γ. Κιλτσίκη, και “υπό την προϋπόθεση οτι θα πορευτεί χωρίς εκείνους που έκαναν ζημιά στο επιμελητήριο”, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κώστας Λιούρτας.

ΚΙΛΤΣΙΚΗΣ ΟΚ 2