«Αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικού προσωπικού», εντοπίζει η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη κ. Βούλα Ελευθεριάδου, κάτι μάλιστα που όπως υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, «επιβάλλουν οι συνθήκες».

«Μέχρι τώρα έχουν παραγκωνιστεί άνθρωποι που θα μπορούσαν να προσφέρουν», πρόσθεσε, και επισήμανε: «Αν ο πολίτης έχει απαιτήσεις από τον πολιτικό, πρέπει να έχει και την επιλογή του πολιτικού που θα τον εκπροσωπήσει».

Γι’ αυτό και απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στους ψηφοφόρους, ζητώντας τους να προσέλθουν στις κάλπες «συνετοί και αποφασισμένοι».

Ακόμη, η κ. Ελευθεριάδου, εκτιμώντας ότι παρά το γεγονός της εισροής στη Ροδόπη «πακτωλού χρημάτων», εντούτοις το παραγόμενο αναπτυξιακό αποτέλεσμα είναι «ελλιπές», υπογράμμισε μεταξύ άλλων την ανάγκη για:

Αγροτικές υποδομές, νέες καλλιέργειες, στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων, ειδικά των νέων, αναδασμούς και καταβολή αποζημιώσεων, ανάπτυξη τουρισμού και δη εναλλακτικών μορφών όπως ο θρησκευτικός, αξιοποίηση αγωγού ΤΑΡ προς όφελος επιχειρήσεων και νοικοκυριών, αναβάθμιση οδικού δικτύου, στοχευμένες Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.