ΠΟΙΘΞ«Η πόλη μου ομορφαίνει όταν εγώ ανακυκλώνω», ήταν ο τίτλος εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, η εθελοντική ομάδα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Φύση και Άσκηση» του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Υποδομών και Πολεοδομίας Κομοτηνής, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, και το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κομοτηνής.

Η εκδήλωση περιλάμβανε έκθεση με ζωγραφιές και πρωτότυπα έργα μαθητών νηπιαγωγείων της πόλης, καθώς και ενημέρωση για τους κάδους ανακύκλωσης και κομποστοποίησης.

Τη σημασία της ανακύκλωσης ως προτεραιότητα της σύγχρονης καθημερινότητας, επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Κομοτηνής, κ. Γιώργος Ζηλούδης.

Την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος και της ευαισθητοποίησης του ευρέως κοινού, υπογράμμισε η εκπαιδευτικός-γυμνάστρια και εθελόντρια του Europe Direct, κ. Ήβη Παπαδοπούλου.

Ο Προσκοπισμός δίνει ανελλιπώς το παρών σε ανάλογες δραστηριότητες, αφού μια από τις αρχές του, είναι η οικολογική συνείδηση, σημείωσε ο εθελοντής βαθμοφόρος των ναυτοπροσκόπων Κομοτηνής, κ. Δημήτρης Τρακαλιάρης.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΓΤΦΘΦ

[ΠΚ 54 DSC_0154 DSC_0155 DSC_0157 ΠΙΗ