ΓΙΑ LOGO 4 (1)– Οι Νεοσιδηροχωρίτες Κομοτηνής, έχουν την προσφορά στο αίμα τους!

Για μια ακόμη φορά, όγδοη για την ακρίβεια, ο Μορφωτικός Όμιλος Νέου Σιδηροχωρίου Κομοτηνής, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης.

Ανά έξι μήνες, εδώ και τέσσερα χρόνια, η εν λόγω δράση αλτρουισμού, αποτελεί πια…«καλή συνήθεια» και ανθρωπιστικό θεσμό για το χωριό.

«Με αισθήματα εθελοντισμού και κοινωνικής ευαισθησίας, επιδιώκουμε να προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη μας στον πάσχοντα συνάνθρωπο», τονίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, στο κάλεσμα των οποίων, μέλη και φίλοι ανταποκρίνονται με θέρμη.

Έτσι και αυτή τη φορά, συγκεντρώθηκαν 41 μονάδες αίματος.

Καλλιτεχνικά δημιουργήματα της κ. Εύας Τσουρπουδή, με το μήνυμα της προσφοράς αίματος, μοιράστηκαν φέτος στους εθελοντές αιμοδότες του Νέου Σιδηροχωρίου.
Καλλιτεχνικά δημιουργήματα της κ. Εύας Τσουρπουδή, με το μήνυμα της προσφοράς αίματος, μοιράστηκαν φέτος στους εθελοντές αιμοδότες του Νέου Σιδηροχωρίου.

«Εμείς έχουμε καθιερώσει δυο φορές τον χρόνο αυτή τη δράση, και οι συντοπίτες μας έχουν καθιερώσει το δικό τους ραντεβού με την προσφορά στον συνάνθρωπο», τόνισε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Δήμητρα Λάπατα.

«Πανελλαδικό παράδειγμα προς μίμηση», χαρακτήρισε την ενεργοποίηση του Μορφωτικού Ομίλου Νέου Σιδηροχωρίου στην εθελοντική αιμοδοσία, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης κ. Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, ο οποίος πάντως εξήρε το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό παρατηρείται ανάλογη δραστηριοποίηση και από άλλους συλλόγους, ευχαριστώντας παράλληλα το Τμήμα Αιμοδοσίας του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, του οποίου το προσωπικό υποστηρίζει τις εθελοντικές δράσεις ακόμη και ακτός ωραρίου. Ακόμη, ο κ. Δημητρακόπουλος, υπενθύμισε ότι οι Θρακιώτες προσφέρουν το 1/3 πανελλαδικά του εθελοντικού αίματος.

Μνεία στους πρωτεργάτες της δράσης, κ. Εύα Τσουρπουδή και κ. Κυριάκο Κυριαζή, έκανε η αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Νόνα Ταρσή, επισημαίνοντας με νόημα πως «υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής πολίτης, ενώ υποψήφιοι δέκτες είμαστε όλοι μας…».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΡΕΒΑΤΙΑ (9) ΓΙΑ LOGOa ΚΡΕΒΑΤΙΑ (4) ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ 1 (1) ΚΟΥΤΙ ΑΙΜΑΤΑ (2) ΚΡΕΒΑΤΙΑ (1) ΧΑΡΤΙ ΤΖΑΜΙ 1 (2) ΓΙΑ LOGO 3 (1) ΓΙΑ LOGO 2 (1) ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ (6)

 

αιμο οκ 2 αιμο οκ 4 αιμο οκ