ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΑΦΙΣΑΓιάννης Χαρούλης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Αγγελάκας, Δήμος Αναστασιάδης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Iratus, Cosmicray, Δε Μάρων Φάιβ, «Ταυτισμένος λάθος», αναμένονται me αδημονία από τους θαυμαστές τους το ερχόμενο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο 24-25-26 Ιουνίου στο «1ο FUNάρι Summer Music Festival» στον γραφικό παραλιακό οικισμό Φαναρίου Κομοτηνής – δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.

Το Φεστιβάλ αποτελεί το επόμενο βήμα της σειράς των θερινών εκδηλώσεων που διοργάνωσε πέρυσι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – οι οποίες πάντως θα πραγματοποιηθούν και φέτος – με στόχο την καθιέρωση ενός κορυφαίου πολιτισμικού γεγονότος που θα συνδυάζει τη διασκέδαση, την προσέλκυση επισκεπτών και την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής και της τοπικής γαστρονομίας.

Για τη διευκόλυνση μάλιστα της μετακίνησης του κοινού, όπως τόνισε σε σχετική συνέντευξη τύπου η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, έχει προβλεφθεί συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ροδόπης, ώστε από τις 5:30 μ.μ., να υπάρχουν τακτικά δρομολόγια προς από το Φανάρι με εισιτήριο κόστους τριών ευρώ.

Για την πραγμάτωση του Φεστιβάλ συνεργάστηκαν με επικεφαλής την κ. Λιβεριάδου η ΔΚΕΠΠΑΚ και η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού, η Πρόεδρος της οποίας κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου υπογράμμισε και την καταλυτική προσωπική συμβολή του Δημάρχου κ. Γιώργου Πετρίδη.

Τόσο η κ. Λιβεριάδου όσο και η κ. Στογιαννίδου, ευχαρίστησαν με θέρμη τους δημοτικούς υπαλλήλους που εργάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση.