Κοινή συνέντευξη Τύπου, επαναβεβαιώνοντας τη σύμπνοια και τη μαζικότητα που χαρακτηρίζουν τη συνέργεια των φορέων τους ενόψει της Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου, έδωσαν ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης κ. Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Νίκος Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής κ. Παντελής Μαγαλιός, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης, κ. Αντώνης Φραντζής, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Ροδόπης κ. Ευάγγελος Γκαβανόζης.

Για την «πιο κρίσιμη μάχη των τελευταίων ετών», μίλησε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

«Το προωθούμενο νομοσχέδιο δεν είναι ούτε αναπτυξιακό ούτε δίκαιο», τόνισε ο κ. Νίκος Παπαθανασίου, καταθέτοντας τη δυναμική συμμετοχή του φορέα στην απεργία, σε Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη.

«Αν θέλει η κυβέρνηση να λύσει το ασφαλιστικό, ας δημιουργήσει δουλειές για τα 1,5 εκατομμύρια των ανέργων», ανέφερε ο κ. Μαγαλιός, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως «αυτό το ασφαλιστικό δεν πρέπει να περάσει».

Τον κόσμο να κάνει τις προμήθειές του από την Τετάρτη, διότι «την Πέμπτη δεν θα βρει τίποτα ανοιχτό», κάλεσε ο κ. Φραντζής.

Ο κ. Γκαβανόζης, για μια ακόμη φορά επισήμανε πως ο συνταξιούχοι είναι το σύνηθες υποζύγιο που έχουν υποστεί «ληστρική αφαίμαξη».