ΒΑΠΑ 1

– Στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής, σε μια ακόμη συναυλία που θα στάζει ιδρώτα και φλόγα…!

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι «Πάντα εδώ…», όπως δηλώνει και ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας, που θα τον φέρει ξανά σε επαφή με το αγαπημένο του κοινό ανά την Ελλάδα.

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει για άλλη μια φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον δρόμο. Με την μπάντα και τα τραγούδια του, τα πολύτιμα εφόδια μιας διαδρομής με ανοιχτό ορίζοντα και πολλά χιλιόμετρα ακόμα.

Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων, διατηρεί σταθερά δυνατή τη φλόγα της σκηνικής του παρουσίας, και μας προσκαλεί σε μια συναυλία  που θα  προσφέρει  συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως μεταξύ άλλων ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοίζος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νικόλας Άσιμος, ενώ έχει τραγουδήσει και ποιητές, όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Άλκης Αλκαίος και ο Κώστας Καρυωτάκης, αλλά και σπουδαίους στιχουργούς, όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή, και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική, και με τη γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία, ξέρει να δίνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά απρόβλεπτο χαρακτήρα.

ΒΑΠΑ 3Καλοκαίρι 2014: ο Βασίλης είναι και φέτος, όπως και «πάντα εδώ…», επιλέγοντας ως συνήθως να είναι αιχμηρός στον λόγο του, είτε κοινωνικός είτε ερωτικός, μέσα από τα τραγούδια και τις συναυλίες του.

Μαζί του οι:

Αντρέας Αποστόλου – πιάνο

Στέφανος Δημητρίου – ντράμς

Βαγγέλης Πατεράκης – μπάσο

Μαίρη Μπρόζη – βιολί / τραγούδι

Γιάννης Αυγέρης – κιθάρα  / φωνητικά

Φρόσω Στυλιανού – τραγούδι / φωνητικά

Γιάννης Δίπλας – επιμέλεια φώτων

Αλέκος Μπίτος – επιμέλεια ήχου

Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου

Οργάνωση παραγωγής: Stray Music

Στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής – Ώρα έναρξης 21:00 / Ώρα προσέλευσης 20:00.

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10 ευρώ – Ταμείο: 12 ευρώ.

* Για τα παιδιά κάτω των δέκα ετών που θα συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Προπώληση εισιτηρίων:

– Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο (Δημοκρίτου 7Α, τηλ 25310 84040)

– Καταστήματα Public

– Ηλεκτρονικά στο viva.gr, public.gr, τηλ. 11876 & Seven Spots,

Info: www.vasilisp.com, www.facebook.com/PapakonstantinouV,  www.straymusic.gr