9 ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ (4)Μηνύματα αισιοδοξίας και προοπτικής για το μέλλον της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εμπεριείχαν οι πρώτες δηλώσεις των νέων αντιπεριφερειάρχων, μετά την τελετή ορκωμοσίας, που πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου, στην Κομοτηνή.

“Σήμερα γίνεται ένα νέο ξεκίνημα για την περιφέρειά μας, η οποία έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και η αλήθεια είναι ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έγινε αυτό που πραγματικά θα έπρεπε. Έχουμε τη διάθεση, έχουμε  μπροστά μας δυνατότητες, όπως τη νέα προγραμματική περίοδο και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε την πραγματική ανάπτυξη” δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Χρήστος Μέτιος.

“Προέχει αυτή την ώρα, όλοι μαζί να εργαστούμε για ένα καλύτερο αύριο, να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό είναι το όραμά μας και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε όλοι μαζί” επισήμανε μεταξύ άλλων ο νέος αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Αισιόδοξος ότι η τελετή ορκωμοσίας της νέας περιφερειακής αρχής δύναται να αποτελέσει “το έναυσμα για ένα ξεκίνημα για μία καινούργια αρχή, προκειμένου η περιφέρεια ΑΜ-Θ ενιαία, όλοι μαζί με μία ολοκληρωμένη προσέγγιση να μπορέσουμε να κάνουμε ένα ξεκίνημα το οποίο θα οδηγήσει σε έργα θα έχει υψηλή αποτελεσματικότητα και θα δρομολογήσει μία αναπτυξιακή πορεία όλης της Περιφέρειας” εμφανίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

 

Την πεποίθηση ότι η ερχόμενη πενταετία “είναι μια πολύ σημαντική περίοδος, την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, για τη δημιουργία αναπτυξιακών προϋποθέσεων αλλά, το σημαντικότερο απ’ όλα, για μια ισόρροπη ανάπτυξη” εξέφρασε σε δήλωση του ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης.