ΑΔΕΔΥΣε συμπαράταξη καλεί εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, άνεργους και φοιτητές, για ανατροπή των κυβερνητικών μέτρων που πλήττουν την κοινωνία,  ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Γ.Ιωαννίδης, σε δηλώσεις του ενόψει της πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας που προκήρυξε η  ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, προγραμματίστηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής και πορεία, στις 10 το πρωί της Πέμπτης.Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι η απεργία έρχεται σε απάντηση των κυβερνητικών μέτρων, με αιχμή τη φορολογία, το κοινωνικό κράτος, την παιδεία και την υγεία, σημειώνοντας την αντίδραση ενάντια στην επιλογές της κυβέρνησης “που έχει αποφασίσει και ξεπουλά κομμάτια του δημοσίου αλλά και του εθνικού πλούτου, λιμάνια, αεροδρόμια αλλά και έδαφος και υπέδαφος“.

Απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 27ης Νοεμβρίου, ο ίδιος, πρόσθεσε  “ο λαός είναι έτοιμος να αντιταχθεί στη λαίλαπα των μέτρων ούτως ώστε να υπάρξει αλλαγή πορείας,γιατί διαφορετικά το μέλλον είναι δυσοίωνο”.