[VID] Χαρίτου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ: “Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα αρχή”

"Οφείλουμε να πορευτούμε με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις ανάγκες της - Στον νέο ΣΥΡΙΖΑ έχουν θέση όλοι οι πολίτες, από το προοδευτικό Κέντρο έως την Αριστερά".
Screenshot_1526
“Είναι οδυνηρό όταν σύντροφοί μας αποχωρούν, η ιστορία όμως δεν τελειώνει. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα αρχή και οφείλουμε ως ΣΥΡΙΖΑ, με αυτοπεποίθηση, να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε”, τόνισε εμφατικά στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ της οποίας είναι μέλος, ο τέως Βουλευτής Ροδόπης του κόμματος, Δημήτρης Χαρίτου, και πρόσθεσε ακόμη στον ίδιο τόνο:
“Αναρωτιέμαι, αν είχε γίνει άλλη επιλογή κατά την εκλογή προέδρου, θα είχαν αποχωρήσει; Θα μιλούσαν άραγε με την ίδια ευκολία για ένα κόμμα υπό μετάλλαξη, για έναν ΣΥΡΙΖΑ που κυριεύθηκε από τον κυβερνητισμό, που αλώθηκε από τον αρχηγισμό και ρευστοποιείται;
Σε ποιο σοβαρό κόμμα ο νεοκλεγμένος πρόεδρος θα υπονομευόταν ανοιχτά, και αυτό έπρεπε να γίνει ανεκτό;
Σε ποιο σοβαρό κόμμα, το δικαίωμα των μελών να επιλέγουν την ηγεσία τους, θα αμφισβητούταν πραξικοπηματικά και δεν θα λαμβάνονταν μέτρα;
Σε ποιο σοβαρό κόμμα θα αμφισβητούταν ο ρόλος του δημόσια με τη δημιουργία νέου κόμματος και με όνομα, που όπως φάνηκε και σήμερα, δεν ήταν κούφια απειλή αλλά σχεδιασμός, και θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να πει και ευχαριστώ;
Το αυτονόητο δικαίωμα ενός κόμματος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αξιοπρέπεια των μελών του, χαρακτηρίζονται ως αυταρχικές επιλογές!
Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα αποδίδεται στον νέο πρόεδρο η χαμηλή δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν κατάφερε να του προσδώσει δυναμική, υπονοούν ακόμη και για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Θα σας θυμίσω τη ροζ Ροδόπη με το ποσοστό του 33,7% του Μαΐου. Ξέρετε πόσο έγινε στις Περιφερειακές εκλογές; Μόνο 2,62%! Ο νέος πρόεδρος φταίει; Ή, μεταξύ άλλων, οι γνωστοί μηχανισμοί ισχύος και επηρεασμού της ψήφου των πολιτών;
[VID] Χαρίτου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ: "Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα αρχή"
Η ανασύνταξη του κόμματος από την Κεντρική Επιτροπή έως τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τις Οργανώσεις Μελών, είναι ζωτικής σημασίας θέμα. Κανένας και καμία δεν αποκλείεται, αλλά μόνο όσοι/όσες οι ίδιοι το επιλέγουν.
Στον νέο ΣΥΡΙΖΑ έχουν θέση όλοι οι πολίτες, από το προοδευτικό Κέντρο έως την Αριστερά. Υπάρχει αξιόλογος κόσμος μέσα στον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ, με επιστημονική, επαγγελματική, και κοινωνική καταξίωση, που μπορεί να συμβάλλει στο νέο εγχείρημά μας.
Οφείλουμε να πορευτούμε με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις ανάγκες της, από την ακρίβεια μέχρι όλα όσα τραυματικά βιώνει από το καθεστώς Μητσοτάκη.
Να επεξεργαστούμε μαζί με την κοινωνία ένα αξιόπιστο σχέδιο λύσεων, ικανό να αμφισβητήσει την ηγεμονία της ΝΔ. Αυτός είναι και ο μόνος δρόμος ανάκαμψης που θα μας θέσει εκ νέου σε κυβερνητική τροχιά“.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood