[VID] Βελόπουλος: “Προσκυνάτε τη νέα θρησκεία της WOKE ατζέντας”

"Αν είχαμε ως σύνθημα «ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΙ ΓΚΕΪ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ, ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ», θα είχαμε παρέμβαση εισαγγελέα και θα μας έβαζαν στη φυλακή βάσει του αντιρατσιστικού νόμου. Όταν στα gay pride ή σε διαδηλώσεις των gay ακούγονται συνθήματα όπως «ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ», δεν τρέχει τίποτα". 
velopoulos1 (1)

(ΦΩΤΟ | ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – EUROKINISSI)

Σφοδρή επίθεση κατά της “δικτατορίας της πολιτικής ορθότητας” και του “ιδιότυπου ρατσισμού για την αντίθετη άποψη”, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στη συζήτηση του προς ψήφιση νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, και σημειώνοντας, απευθυνόμενος προς τους υπέρμαχους του νομοσχεδίου: “Ουσιαστικά δεν γίνεται καμία συζήτηση επί των διαφωνιών. Δεν δέχεστε τη δική μας διαφορετικότητα”.

Ακόμη, μεταξύ άλλων τόνισε:

  • “Το 2023 στην Ελλάδα είχαμε μόνο 73.000 γεννήσεις. Είναι οι λιγότερες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία 91 χρόνια! Η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά και εμείς ασχολούμαστε με τον γάμο των ομοφυλόφιλων.
  • Η Εκκλησία είναι η Ελληνική Κοινωνία και πρέπει να μιλάει.
  • Πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Να πάμε στην Επίδαυρο να ξανακάνουμε εθνοσυνέλευση και να ξαναφτιάξουμε το ελληνικό κράτος από την αρχή”.

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Βελόπουλου:

“Το 2023 ήταν χρονιά-σοκ για τις γεννήσεις στην Ελλάδα. Είχαμε μόνον 73.000 γεννήσεις. Είναι οι λιγότερες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία 91 χρόνια! Η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά και εμείς ασχολούμαστε με τον γάμο των ομοφυλόφιλων. Ασχολούμαστε με πεντακόσια ομοφυλόφιλα ζευγάρια – αν πρέπει να υιοθετούν  ή όχι. Ο ελληνικός πληθυσμός θα μειωθεί κατά 30% έως το 2100. Θέλετε να φτιάξουμε σε είκοσι, σε τριάντα, σε πενήντα χρόνια, ένα μουσείο του ελληνικού έθνους για να έχουμε να το θυμόμαστε; Όπως έχει γίνει με τους Σουμέριους και με τους Χετταίους; Που λέμε οτι κάποτε υπήρχαν και αυτοί; Από το 2019 φωνάζω να μιλήσουμε για το δημογραφικό αλλά δεν υπάρχει βούληση γι’ αυτό. Αντίθετα θέλετε να το λύσετε μέσω της λαθρομετανάστευσης.

Η ΝΔ προσκυνά τη νέα θρησκεία της WOKE ατζέντας. Λένε διαρκώς ότι το κράτος νομοθετεί και η Εκκλησία πρέπει να ασχολείται με τα δικά της ζητήματα. Εδώ, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου του κ. Μαρινάκη εισβάλλετε στα χωράφια της Εκκλησίας ορίζοντας μέχρι και το τι είναι αμαρτία. Η Εκκλησία είναι η Ελληνική Κοινωνία και πρέπει να μιλάει. Έρχεστε να επιβάλετε μια νέα θρησκεία για εσάς. Τη WOKE θρησκεία. Η WOKE κουλτούρα είναι στην πραγματικότητα μία νέα (κοσμική) θρησκεία. Έχει δομές (“κοινωνία των πολιτών”), έχει δόγματα (“το φύλο είναι φάσμα”), έχει τελετές (“gay pride”), έχει ιεροεξεταστές (“cancel culture”) που όταν διαφωνείς ορμάνε να σε φάνε, και επιδιώκει να αποβάλει τον Χριστιανισμό από τον δημόσιο χώρο προκειμένου να είναι αυτή ο αποκλειστικός νομέας του. Με αυτό τον τρόπο διχάζετε τον λαό. Εδώ και πέντε χρόνια διχάζετε τον λαό· με τα lockdown, με τα εμβόλια, τώρα με αυτό.

Προσκυνάτε ό,τι δυτικόφερτο και αντιφατικό υπάρχει. Και εμείς με τη Δύση είμαστε, αλλά με την υγιή Δύση. Εάν ψηφιστεί ο νόμος για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Θα πρέπει να αναγνωριστούν δικαιώματα σε διαφορετικές τουαλέτες (στις ΗΠΑ υπάρχουν!), σε παρένθετες μητέρες, σε τρίτο φύλο στα σχολεία, θα πρέπει να υπάρχει ποσοστό επί των προσλήψεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα σταματήσουμε να αναφερόμαστε σε «μητέρα» και «πατέρα» και θα αναφερόμαστε σε «γονέα 1» και «γονέα 2». Δεν υπάρχουν μόνο κοινωνικές, αλλά και οικονομικές επιπτώσεις. Πού θα σταματήσει όλη αυτή η τρέλα; Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων θα πρέπει να μπει ποσόστωση και στη Βουλή για όλα τα φύλα! Πόσα είναι; Ξέρει κάποιος; Ας μας πει…

Αποδέχεστε ό,τι παρανοϊκό φέρνει η Δύση, και το λέω γιατί βλέπω κάποια παρανοϊκά πράγματα. Έχω εδώ ένα απόσπασμα από τη «σεξουαλική αγωγή» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αρχίζει από…τη γέννηση του παιδιού. Αναφέρει λοιπόν ότι ως την ηλικία των 4 ετών τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται για την απόλαυση και την ευχαρίστηση όταν αγγίζουν το σώμα τους, συμπεριλαμβανομένου του αυνανισμού στην πρώιμη παιδική ηλικία των 0 έως 4 ετών! Δύση! Μπράβο! Και μη μου πείτε πάλι για επιστήμες. Για εμάς αυτές οι απόψεις οδηγούν στον απανθρωπισμό του ανθρώπου. Βγάζει τον άνθρωπο – φυσικό πρόσωπο και ιδιότητα – εκτός κοινωνίας.

Είστε οπαδοί της πολιτικής ορθότητας. Η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας οδηγεί τον κόσμο προς τις παραδοσιακές αξίες. Ο Ουμπέρτο Έκο είχε πει: “Η πολιτική ορθότητα τείνει να μετατραπεί σε νέας μορφής φονταμενταλισμό. Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, θέματα που συχνά ενοχλούν και τυγχάνουν επιτιμητικών χαρακτηρισμών, ειρωνικών σχολίων και χλευασμού απόψεων, οι ανησυχίες μεγάλου μέρους του πληθυσμού, αγνοούνται στο πλαίσιο μιας «πολιτικής ορθότητας» που θεωρεί ότι ως θέσφατο κατέχει την απόλυτη ορθότητα μιας άποψης η οποία δεν δέχεται καν επανεξέτασης”.

Όσο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, φέρεστε έτσι απέναντι στην κοινωνία και σε όσα ενώνουν τα παιδιά με την κοινωνία, τόσο θα απομακρύνεστε από αυτήν και τόσο πιο κοντά θα έρχεστε την κατάρρευση. Καταρρέετε! Εμείς είμαστε το μόνο ανάχωμα που μπορεί να σταματήσει την κατάρρευση της χώρας.

Στην πρόσφατη συζήτηση για τους λαθρομετανάστες είχαμε την τυπική εφαρμογή της σύγχρονης πολιτικής ορθότητας. Είχαμε δήλωση Υπουργού που είπε ότι γίνονται αποδεκτοί στην χώρα οι λαθρομετανάστες για γεωστρατηγικούς λόγους. Πού το είδατε αυτό; Άλλη δήλωση Υπουργού, που ισχυρίστηκε ότι ο γάμος των ομοφυλόφιλων ενώνει το έθνος. Άλλη δήλωση, από το βήμα της Βουλής πως όσοι αρνούνται τη δυνατότητα του γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια αποδυναμώνουν τον θεσμό του γάμου! Μα αυτό δεν είναι λογική. Εκτίθεστε με αυτά που λέτε. Γάμος είναι η μάνα, ο πατέρας και τα παιδιά.

Σε όλη αυτή την παράνοια σας έχει απαντήσει ο μέγας Γιώργος Σεφέρης όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή. Είπε λοιπόν: «Όχι. Είμαστε απόγονοι της μάνας που μας μίλησε ελληνικά, προσευχήθηκε ελληνικά, μας νανούρισε με παραμύθια για τον Οδυσσέα, τον Ηρακλή, τον Λεωνίδα και τον Παπαφλέσσα, και ένιωθε την ψυχή της να βουρκώνει τη Μεγάλη Παρασκευή μπροστά στο ξόδι του Θεανθρώπου».

Αυτό που με ενοχλεί είναι ένας ιδιότυπος ρατσισμός για την αντίθετη άποψη, κατά τον οποίο αποδίδονται γενικόλογοι χαρακτηρισμοί στην άλλη άποψη, μπαίνουν ταμπέλες σε διαφωνούντες, καθιστώντας τους αντικείμενο χλευασμού. Ουσιαστικά δεν γίνεται καμία συζήτηση επί των διαφωνιών. Εμείς δεχόμαστε εσάς, εσείς δεν δέχεστε τη δική μας διαφορετικότητα. Και το ΚΚΕ διαφωνεί μαζί σας. Τι σημαίνει αυτό; Πως όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι τρελός;

Μιλάτε για δικαιώματα όταν υπάρχει μίσος και ελληνοφοβία ανάμεσά σας. Υπάρχει ρατσισμός εναντίον οτιδήποτε φυσιολογικού. Αν είχαμε ως σύνθημα «ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΙ ΓΚΕΪ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ, ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ», θα είχαμε παρέμβαση εισαγγελέα και θα μας έβαζαν στη φυλακή βάσει του αντιρατσιστικού νόμου. Όταν στα gay pride ή σε διαδηλώσεις των gay ακούγονται συνθήματα όπως «ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ», δεν τρέχει τίποτα. 

Λειτουργείτε με φόβο και τρόμο. Λέτε ότι θα τεθούν εκτός κυβέρνησης στον ανασχηματισμό όποιοι δεν υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο, με εξαίρεση τον κ. Βορίδη. Το ερώτημα που γεννάται, είναι: γιατί όλοι εκτός του κ. Βορίδη; Τον ετοιμάζετε για νέο κόμμα, για τους δήθεν δεξιούς; Και γιατί θα τεθούν εκτός κυβέρνησης και όχι εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας; Ή πάτε συντεταγμένα και ψηφίζετε, ή όσοι σταθούν κατά της γνώμης του πρωθυπουργού, καρατομούνται.

Είναι αργά για δάκρυα κύριοι της ΝΔ. Κάποιοι βουλευτές της ΝΔ ετοιμάζονται να «καταψηφίσουν» το νομοσχέδιο. Πρόκειται για υποκρισία! Είναι οι ίδιοι που ανέχθηκαν την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι οι ίδιοι που ψήφισαν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, είναι οι ίδιοι που χώρισαν την εθνική κυριαρχία ψηφίζοντας τη στρατιωτική συμφωνία με τις ΗΠΑ. Είναι οι ίδιοι που υπερψήφισαν τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας ξεσπιτώνοντας τους Έλληνες και ανοίγοντας την κερκόπορτα στα funds. Είναι οι ίδιοι που ψήφισαν υπέρ της νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών, είναι οι ίδιοι που εξακολουθούν να στηρίζουν την κυβέρνηση η οποία σήμερα νομιμοποιεί τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Όποιος έχει τα κότσια, ή παραιτείται, ή έρχεται, ψηφίζει και ρίχνει την κυβέρνηση.  

Πετύχατε όλοι να είναι ίδιοι εδώ μέσα. Συγκυβερνάτε και οι τρεις μαζί. Έχετε απαξιώσει όλο το πολιτικό σύστημα. Εμείς εδώ δεν έχουμε κυβέρνηση. Έχουμε κυβερνώσα Βουλή. Διότι όποτε χρειαστεί να ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο ανθελληνικό, αντιλαϊκό, αντιχριστιανικό, έρχονται οι χρήσιμοι των άλλων κομμάτων και ψηφίζουν. Έχουμε μια κυβερνώσα Βουλή, έχουμε funds, έχουμε Πρέσπες, έχουμε ΔΕΗ, σήμερα έχουμε αυτό το νομοσχέδιο, όλοι μαζί στο ίδιο μαγαζί με αφεντικά τους ολιγάρχες.

Η Ελληνική Λύση λειτουργεί υπέρ των πολιτών και όχι υπέρ των ολιγαρχών. Δίνει μάχες για τον αγρότη, τον εργάτη, τον υπάλληλο, τα πλατιά λαϊκά στρώματα, τον εφοπλιστή αν θέλετε, αλλά με τη νομιμότητα. Δίνει μάχη για την Ελληνίδα μάνα εντός και εκτός συνόρων. Η Ελληνική Λύση δεν βλέπει τον πολίτη ως ψήφο αλλά ως Έλληνα!

Η Ελληνική Λύση δεσμεύεται πως ως κυβέρνηση ο πρώτος νόμος της θα είναι η κατάργηση του συγκεκριμένου νομοσχέδιο.

Απευθύνομαι στο ΠΑΣΟΚ και θα σας θυμίσω τι έλεγε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου για να δείτε τι αναντιστοιχία υπάρχει σήμερα. Έλεγε λοιπόν ο Α. Παπανδρέου, αναφορικά με τη θέση της Ελλάδας στις παραχωρήσεις που θα της ζητηθούν: «Η απάντησή μας προς όλους θα είναι ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να συζητήσει. Η Ελλάδα με κανέναν τρόπο να μην παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα. Ούτε ένα βήμα πίσω. Μόνο μια Ελλάδα με έναν λαό που να πιστεύει στο έθνος και στην πατρίδα μπορεί να επιβάλει την ειρήνη στο Αιγαίο». Ο Α. Παπανδρέου μίλησε για έθνος. Αυτό είναι το λατρεμένο ΠΑΣΟΚ που δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό, με το δικό σας ΠΑΣΟΚ.

Απευθύνομαι στους βουλευτές της ΝΔ: …σε περιμένω να ‘ρθει και πάλι, μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη, μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία, ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία… Ξαναπείτε το το βράδυ όταν θα ψηφίσετε το νομοσχέδιο.

Επί πέντε χρόνια προδίδετε τη ΝΔ. Αν κάποιος σε προδώσει μία φορά, το λάθος είναι δικό του· αν σε προδώσει δεύτερη φορά, το λάθος είναι δικό σου.

Κλείνοντας θα πω ότι θα πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Νομίζω πως πρέπει να πάμε στην Επίδαυρο, να ξανακάνουμε εθνοσυνέλευση και να ξαναφτιάξουμε το ελληνικό κράτος από την αρχή. Να φτιάξουμε ένα ελληνικό κράτος, όπου έθνος, πατρίδα, κράτος, θα συμπορεύονται με τα λαϊκά στρώματα. Το παρόν δεν διορθώνεται”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood