[VID] “Βελλίδειο” Θεσσαλονίκης | Μήνυμα Νίκης από τη “Νίκη”

Η μεγάλη προεκλογική εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Σε μια αίθουσα κατάμεστη και με τον παλμό των νεολαίων να δονεί την ατμόσφαιρα, ο Πρόεδρος Δημήτρης Νατσιός καθώς και επίλεκτα στελέχη, ανέδειξαν τις καίριες θέσεις του κόμματος. 
ΝΑΤΣΙΟΣ

Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης και τον συντονισμό πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Γκλάβας, Υποψήφιος Α΄ Θεσσαλονίκης, Ασφαλιστής, υπενθυμίζοντας ότι “η ΝΙΚΗ δεν ήρθε για να μοιράσει θώκους και αξιώματα σε όσους αγωνίζονται στις τάξεις της, αλλά ακάνθινα στεφάνια”.

[VID] "Βελλίδειο" Θεσσαλονίκης | Μήνυμα Νίκης από τη "Νίκη"

Ο Γεώργιος Αποστολάκης, Επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας, Επίτιμος Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου, παρουσίασε το διακύβευμα της επόμενης Βουλής, εστιάζοντας στις μεγάλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε ως Ελληνισμός, ως κοινωνία και ως πολίτες: τους κινδύνους της συνταγματικής αναθεώρησης, την απειλή της εθνικής μας κυριαρχίας, την εκχώρηση εθνικής δικαιοδοσίας σε παγκόσμιες υγειονομικές αρχές, την κυβερνητική παρέμβαση στη ζωή και τις προσωπικές ελευθερίες του πολίτη, την σταδιακή κατάργηση του φυσικού νομίσματος και τον ψηφιακό έλεγχο των πολιτών.

[VID] "Βελλίδειο" Θεσσαλονίκης | Μήνυμα Νίκης από τη "Νίκη"

Η Βιορίκα Ματσουκατίδου, Υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης, Γενική Ιατρός, σκιαγράφησε βασικές παραμέτρους της υγείας και την ανάγκη του δημόσιου χαρακτήρα της και της ανάληψης των ηνίων της υγείας από ειδικούς και όχι την κομματοκρατία.

[VID] "Βελλίδειο" Θεσσαλονίκης | Μήνυμα Νίκης από τη "Νίκη"

Ο Κοσμάς Καραΐσκος, Υποψήφιος Α’ Αθηνών, Δημοσιογράφος, έδωσε αναλυτικότερα το στίγμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στη Θράκη που βρίσκεται σε μία διελκυστίνδα μεταξύ της τουρκικής επεκτατικότητας, της ελληνικής κρατικής εγκατάλειψης, και του πατριωτισμού των αγωνιστών πατριωτών Θρακιωτών. 

[VID] "Βελλίδειο" Θεσσαλονίκης | Μήνυμα Νίκης από τη "Νίκη"

Στην κεντρική ομιλία, ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτριος Νατσιός, με ποικίλες ιστορικές αναφορές, τόνισε, παραφράζοντας τον Κωστή Παλαμά, ότι “οι νεκροί και οι αγέννητοι θα δικάσουν όσους ξεπουλάνε την τιμή της Μακεδονίας”. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται η ΝΙΚΗ από την επόμενη ημέρα των εκλογών της 21ης Μαΐου από άλλα κόμματα. Υπογράμμισε γιατί χρειάζεται να είναι η ΝΙΚΗ στη Βουλή, ενώ τόνισε πως «δεν θα επιτρέψουμε Πρέσπες του Αιγαίου». Εστίασε στον μεγάλο στόχο της ΝΙΚΗΣ να στηρίξει την Ελληνική Οικογένεια: Η Ελλάδα τούτη την εποχή θέλει παιδιά και παιδεία. Γονική άδεια πέντε ετών στη μητέρα και στήριξη της πολυτεκνίας, είναι οι θέσεις της ΝΙΚΗΣ» τόνισε.

[VID] "Βελλίδειο" Θεσσαλονίκης | Μήνυμα Νίκης από τη "Νίκη"

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους υποψηφίους Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό μας ύμνο, σε κλίμα συγκίνησης και ομοψυχίας. 

Το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ όπως φαίνεται δυναμώνει και αναμένεται να δώσει αγωνιστικό, ηχηρό παρών στην εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου, ως εφαλτήριο για τους νέους αγώνες που θα κληθεί να δώσει στα έδρανα της Βουλής.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood