Με το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι της Τσικνοπέμπτης, από τις 6 σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και απολαμβάνοντας δωρεάν πάνω από 5.000 σουβλάκια, ανοίγει η αυλαία των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής.

Η συνέχεια δίνεται αύριο Παρασκευή 21 του μηνός, στις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία με την καθιερωμένη παραδοσιακή αποκριά, που περιλαμβάνει κέφι και σάτιρα από τις ομάδες του Συλλόγου Εβριτών Ροδόπης και του Μορφωτικού Συλλόγου Νέου Σιδηροχωρίου, καθώς και ζωντανή μουσική από το παραδοσιακό μουσικό σχήμα «Εβρίτικη Ζυγιά».

Το Kom On Party 2020 παίρνει τη σκυτάλη το Σάββατο 22 του μηνός, για να … δονήσει την Κομοτηνή με τη νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση που θα ξεκινήσει από την Τσανάκλειο Σχολή στις 8 το βράδυ και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία όπου το ξέφρενο πάρτι κατά τα…ειωθότα θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η αυλαία των εκδηλώσεων θα πέσει το Σάββατο 29 του μήνα, με τη μαθητική καρναβαλική παρέλαση που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από το 1ο δημοτικό σχολείο και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία όπου παιδιά και…μεγάλα παιδιά, θα ξεφαντώσουν με πολλή μουσική, χορό και εκπλήξεις!

Η Πρόεδρος της ΔΕΚΠΠΑΚ, Νατάσα Λιβεριάδου, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις και προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους (video: marontv.gr):