Τι κι αν το Ρεξ δεν γέμισε… Οι τέσσερις ταλαντούχοι νέοι Κομοτηναίοι πιανίστες, απέδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει, πως τους αξίζουν πολλά, πολλά συγχαρητήρια, και πως το πιο πιθανό είναι σε λίγα χρόνια οι συναυλίες τους να αποτελούν σημεία αναφοράς.

Η ΔΚΕΠΠΑΚ τους ανέβασε στη σκηνή στο πλαίσιο της τρίτης εκδήλωσης του κύκλου Μουσικής Δωματίου 2019-2020 που διοργανώνει και φέτος.

Ο Ν. Βλαδημιρίδης ερμήνευσε έργα C. Debussy, A. Babajanian και A. Schoenberg, ο Κ. Κουμπάκης παρουσίασε έργα F. List, R. Korsakov, S. Rachmaninoff, F.Chopin και C. Debussy, ο Δ. Λύρατζης έπαιξε έργα J.S. Bach και F. Chopin, και η Μ. Φαλάλακη, έργα των J.S. Bach και L.V. Beethoven.

  • Νέοι Κομοτηναίοι, ταλαντούχοι, το αύριο του τόπου μας με λαμπρό μέλλον!

“Και αυτή μας η δράση στοχεύει στην ανάδειξη ντόπιων μουσικών κάτι που αποτελεί χρέος μας προς τον τόπο μας και την τοπική κοινωνία”, υπογραμμίζει η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, συμπληρώνοντας: “Η πρωτοβουλία μας να ασχοληθούμε με τη μουσική δωματίου ελήφθη με γνώμονα το να κάνουμε ευρύτερα γνωστό αυτό το είδος που έχει ένθερμους οπαδούς και οι οποίοι τιμούν τις εκδηλώσεις μας επί τρία συνεχόμενα χρόνια τώρα, και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Εξάλλου, όλος ο σχεδιασμός των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων, καθορίζεται από την προσφορά από μέρους μας στους συνδημότες μαςποιοτικών θεαμάτων και ακουσμάτων”.

Τα συγχαρητήριά του στους νεαρούς πιανίστες, στους δασκάλους τους, στους γονείς τους, και στη ΔΚΕΠΠΑΚ, έδωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης, Δημήτρης Σβυντρίδης.

Εμείς να συγχαρούμε και όσους πήγαν στη συναυλία να απολαύσουν και να ενθαρρύνουν τους εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες της πόλης μας, στους οποίους ευχόμαστε να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους!