“Παιδιά-θαύματα” με ξεχωριστό ταλέντο στη μουσική και στο τραγούδι, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία «Little Stars in Concert» της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των παιδιών που επελέγησαν, και η 8χρονη Κομοτηναία Ελένη Γραβάνη, μαθήτρια του Ωδείου Συκάκη. Μάλιστα η μικρή συμπολίτισσά μας που κάνει μαθήματα φωνητικής με τη Μάρα Κουτσαϊμάνη, είναι η μοναδική που επιλέχθηκε από τα ωδεία όλης της επαρχίας!

Η μικρή Ελένη κατέπληξε το κοινό ερμηνεύοντας το “Winter Wonderland” του F. Bernard, σε ενορχήστρωση για φωνή και ορχήστρα, της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Ωδείου Μ. Συκάκη, Όλγας Συκάκη.

“Ήταν μια υπέροχη πρωτοβουλία της αρχιμουσικού κ. Λίζας Ξανθοπούλου που την ευχαριστούμε θερμά που μας διάλεξε από όλα τα ωδεία της Ελλάδας για να αναδείξουμε το μικρό μας αστεράκι. Ευχαριστούμε επίσης την καθηγήτρια της Ελένης, την κ. Μάρα Κουτσαϊμάνη, η οποία είναι καθηγήτρια μονωδίας και μοντέρνου τραγουδιού στο Ωδείο μας, για την εξαιρετική δουλειά που έκανε και συνεχίζει να κάνει. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη μικρή μας Ελένη”, ανέφερε η κ. Συκάκη, συγχαίροντας το μικρό κορίτσι και ευχαριστώντας τους γονείς του “που μας έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξουμε το ταλέντο της”.

Αξίζει να αναφερθεί, οτι η Ελένη Γραβάνη, παίζει και φλάουτο.