[VID] Επίθεση σε Μητσοτάκη, και ομοφοβικά σχόλια για Κασσελάκη, από υποψήφιο του Χρ. Τοψίδη

Επίθεση στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και ειρωνείες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του Τάκη Τοψίδη, "Περιφερειακή Σύνθεση", Μιχάλης Πιτιακούδης.
πιτιακουδης

Κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης της παράταξης στη Δαδιά Σουφλίου, χωριό καταγωγής του κ. Πιτιακούδη, ο γιατρός και καθηγητής Χειρουργικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του ΔΠΘ, σε κάποια αποστροφή του λόγου του…ξέφυγε. Όταν κάποιος από τους συγχωριανούς του, την στιγμή που έκανε…επίθεση τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, φώναξε το όνομα…Κασσελάκης, ο υποψήφιος της παράταξης Τοψίδη σχολίασε:

“Ακούω και για Κασσελάκηδες από κάτω. Δεν έχουμε τέτοια κουσούρια”.

Ο δημόσιος αυτός σχολιασμός προκάλεσε τα γέλια κάποιων από τους παριστάμενους, αλλά δεν ξέρουμε αν μεταξύ αυτών ήταν και άλλοι συνυποψήφιοί του με την παράταξη Τοψίδη, αφού οι περισσότεροι (όχι όλοι) ήταν εκεί.

 

Την εκδήλωση μετέδωσε το e-evros.gr απ’ όπου και το σχετικό απόσπασμα, αν και αργότερα το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης δεν υπήρχε πλέον, άγνωστο για ποιον λόγο. Σίγουρα πάντως έχει ενδιαφέρον πως θα αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε περιφερειακό, όπου έχει συνδυασμό με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Ηλιόπουλο.

  • Επίθεση και στον Πρωθυπουργό για…υπόσχεση ως βουλευτής πριν από…δεκαπέντε χρόνια

Από το στόχαστρο του κ. Πιτιακούδη δεν ξέφυγε ούτε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για μια υπόσχεση που είχε δώσει ως βουλευτής πριν από δεκαπέντε χρόνια και αφορούσε το πειραματικό έργο τηλεθέρμανσης της Δαδιάς. Συγκεκριμένα, ενώ παραδέχθηκε ότι το συγκεκριμένο έργο δεν έγινε ποτέ πράξη γιατί “μεταξύ μας, είναι ένα παράνομο έργο το οποίο δεν μπορεί ποτέ να νομιμοποιηθεί”, όπως είπε, πριν το 2010 ο τότε βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης, ως επικεφαλής της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, επισκέφθηκε τον Έβρο και σε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου όπου ο κ. Πιτιακούδης ήταν (επί Νίκου Ζαμπουνίδη) Πρόεδρος, χαρακτήρισε πρώτη προτεραιότητα το έργο της τηλεθέρμανσης.

 

Μαθαίνουμε πάντως ότι αυτή η…προνομιακή μεταχείριση του συγκεκριμένου υποψηφίου από τον επικεφαλής, Τάκη Τοψίδη, με αποκορύφωμα την διοργάνωση της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης στο χωριό του, όπου ο ίδιος μίλησε περισσότερο και από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, έχει ενοχλήσει αρκετούς συνυποψήφιους του. Άλλωστε δεν βρέθηκαν χθες βράδυ όλοι στην Δαδιά.

Επίσης, σε κάποιους δεν άρεσε η απόφαση του κ. Τοψίδη να πάρει ουσιαστικά θέση υπέρ του υποψήφιου Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δαδιάς, Ηλία Βίντση, ξαδέρφου του Μιχάλη Πιτιακούδη, και να τον καλέσει στο βήμα να μιλήσει. Γιατί έτσι αυτόματα δίνει μήνυμα στήριξης του υποψήφιου δημάρχου Σουφλίου Σταμάτη Τσιακίρη, κόντρα στον σημερινό δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο. Μάλλον δεν βγήκε σε…καλό η επιλογή της Δαδιάς τελικά.

πηγή: evros-news.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood