Δωρεάν μπλουζάκια με το λογότυπο του αγώνα «Virtual SNF RUN» – μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος – για τους πρώτους τριακόσιους από τη Ροδόπη που θα δηλώσουν συμμετοχή με σκοπό την ενίσχυση του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, θα διαθέσει η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο αντιπεριφερειάρχη από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου (25313-50180).
3e0ef991 screenshot 131Ακόμη, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, μπορούν να αποτυπώσουν τη στιγμή με μία φωτογραφία και να την αποστείλουν στο antip-rodop@pamth.gov.gr
Οι φωτογραφίες των δρομέων θα αποτελέσουν μέρος οπτικοακουστικού υλικού της δράσης, διεκδικώντας το σχετικό έπαθλο του «Virtual SNF RUN».
Λεπτομέρειες για τη διαδικασία της εγγραφής και περαιτέρω πληροφορίες της οργάνωσης, παρατίθενται στονσύνδεσμο: https://www.snf.org/…/lista-neon/2020/06/virtual-snf-run-o…/
Στο σχετικό του μήνυμα, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Τσαλικίδης αναφέρει:

«Συμμετέχουμε και συνεργαζόμαστε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κι επιλέγουμε την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μέσα από τον αγώνα 5 χλμ «Virtual SNF RUN». Η δράση μας επεκτείνεται και πέρα από την έμπρακτη υποστήριξη του σημαντικού στόχου του αγώνα, που συνδέεται με το τοπικό μας Νοσοκομείο. Εξυπηρετεί παράλληλα την πάγια επιδίωξή μας να αναδείξουμε τη Ροδόπη, προβάλλοντας τις μοναδικές ομορφιές της. Καλώ όλους, από τη Δευτέρα 15 έως την Κυριακή 21 Ιουνίου, να ενώσουμε δυνάμεις! Να τρέξουμε για καλό σκοπό, μόνοι, με τις οικογένειές μας, με τους φίλους στις γειτονιές, στα πάρκα, στις παραλίες, στο βουνό, τηρώντας πιστά τα απαραίτητα μέτρα. Κάθε συμμετοχή είναι πολύτιμη!».

76ec2981 tshirt virtual snf run1