Βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές υιοθετεί η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Στη νέα εποχή των επαγγελματικών προτύπων εισέρχεται η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, μέσα από τη συνεργασία της με τη "Footy PAOK Academy Network".
Screenshot_1565
Μέσα από ένα κορυφαίο λογισμικό, οι αθλητές και οι γονείς θα έχουν το δικό τους προφίλ στη σχετική ψηφιακή πλατφόρμα και θα συμμετέχουν σε σύγχρονές μεθόδους και τεχνικές, προσαρμοσμένες στα δεδομένα και στις ανάγκες τους.
Εξάλλου, θα δίνεται η δυνατότητα οπτικοποίησης των προπονήσεων και των αγώνων με όλες τις πληροφορίες, διασυνδέοντας την ακαδημία απ΄ ευθείας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
“Στόχος μας, μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών, είναι να προσφέρουμε στους αθλητές της ακαδημίας μας τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα όριά τους και να εξελιχθούν μέσα από τις πιο κατάλληλες συνθήκες, αξιολογώντας στο έπακρο όλα τα πλεονεκτήματα της προσωπικότητας και της ανταγωνιστικής ποδοσφαιρικής ικανότητας του αθλητή, παρέχοντας τα πιο σύγχρονα μέσα για να το επιτύχουν στο άμεσο μέλλον, σε μια πιο αποτελεσματική και ουσιαστική προώθηση του αθλήματος, και εισάγοντας τις πιο βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές για την ακαδημία μας”, υπογραμμίζει ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Δημήτρης Παγωνίδης.
Στη συνεχόμενη προσπάθειά μας για την εξέλιξη, τη σωστή ανάπτυξη, τη διαχείριση, και την ποιοτική αναβάθμιση των αθλητών μας μέσα από μια απλοποιημένη ποσοτική και ποιοτική αξιολόγηση, προχωρήσαμε στο επόμενο βήμα. Μέσα από αυτή την ενέργεια σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τη Footy Greece, η ακαδημία μας περνάει σε μια νέα εποχή θέλοντας να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους αθλητές της, επανασχεδιάζοντας τη δομή της ακαδημίας σε επαγγελματικά πρότυπα“, σημειώνει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Ανέστης Σπυριάδης.
Η υλοποίηση της συνεργασίας αναμένεται να τον Ιανουάριο του 2024.
Βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές υιοθετεί η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κομοτηνής
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood