Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της…λακκούβας»

Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της… λακκούβας».
ΑΜΠΑΡΤΖΙΔΗΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ

“Καθημερινά είναι πλέον τα παράπονα που δεχόμαστε από συνδημότες μας οι οποίοι εισπράττοντας την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής Γκαράνη να δώσει λύση σε βασικά ζητήματα της καθημερινότητας, απευθύνονται στη «Σύμπραξη Προοπτικής» ώστε να εκφράσουν την αγανάκτησή τους”, τονίζει σε δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, Βασίλης Αμπαρτζίδης, και συμπληρώνει:

“Tα παράπονα αφορούν την κακή κατάσταση του οδοστρώματος του οδικού δικτύου της πόλης και των οικισμών, εξαιτίας των οποίων προκαλούνται φθορές σε οχήματα, ενώ επιπλέον ελλοχεύει πάντα και ο κίνδυνος κάποιου τροχαίου ατυχήματος ή τραυματισμού.

Η τραγική κατάσταση των οδοστρωμάτων σε κεντρικούς  δρόμους και γειτονιές δημιουργεί συνεχόμενα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και με λύπη διαπιστώνουμε ότι η δημοτική αρχή δεν έχει την ικανότητα ιεράρχησης και αντιμετώπισης βασικών προβλημάτων.

Το ερώτημα όλων: γιατί δεν λύνεται το πρόβλημα;

Είναι βέβαιο ότι η Διοίκηση  Γκαράνη θα επικαλεστεί και πάλι την προσφιλή δικαιολογία, ότι «φταίει» η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, οι δημότες ή ότι «δεν επαρκούν τα χρήματα».

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους έχει επιδεινωθεί ραγδαία τα τελευταία δύο χρόνια και η διοίκηση ενώ διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το προτεινόμενο από αυτήν τεχνικό πρόγραμμα, για παρεμβάσεις στην εσωτερική οδοποιία της πόλης και των οικισμών, δεν προσφέρει λύσεις.

Τι ισχύει τελικά;

Τα έργα των εκατομμυρίων ευρώ που προκηρύσσονται από την Δημοτική Αρχή Γκαράνη λύνουν προβλήματα των πολιτών ή απλά εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα;

Πως εξηγείται το γεγονός ότι παρά τα συνεχόμενα έργα για συντηρήσεις οδοποιίας σε πόλη και οικισμούς, η κατάσταση του οδικού δικτύου χειροτερεύει συνεχώς;

Η απάντηση είναι μία και είναι η ανικανότητα της δημοτικής αρχής να επιλύσει τα πιο απλά προβλήματα της καθημερινότητας.

Η «αδυναμία» της να διοικήσει είναι πλέον εμφανής σε όλους τους τομείς. Η Διοίκηση Γκαράνη «καταρρέει» και πλέον είναι ξεκάθαρο στην καθημερινότητα των πολιτών”.

Ο κ. Αμπαρτζίδη επισυνάπτει και σχετικές φωτογραφίες:

Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της…λακκούβας» Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της…λακκούβας» Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της…λακκούβας» Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της…λακκούβας» Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της…λακκούβας» Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της…λακκούβας» Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της…λακκούβας» Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της…λακκούβας» Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της…λακκούβας» Βασίλης Αμπαρτζίδης: «Δημοτική Αρχή της…λακκούβας»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood