Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το κοιμητήριο του οικισμού Καλλιθέας του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

Από τη μια είναι οι βανδαλισμοί που σημειώθηκαν από αγνώστους, οι οποίοι έσπασαν τάφους, καντήλια, κ.ά. Από την άλλη, έχει καταρρεύσει μεγάλο μέρος του μαντρότοιχου. Και την ίδια ώρα, ασυνείδητοι – κατά μαρτυρίες από γειτονικό οικισμό – πετούν σκουπίδια στον δρόμο προς το νεκροταφείο.

“Ντροπή για όσους δεν σέβονται τους νεκρούς”, σχολιάζουν κάτοικοι της Καλλιθέας, και διερωτώνται “ποιος θα αναλάβει να αποκαταστήσει τις ζημιές”, διαμηνύοντας πως “δεν είμαστε πολίτες τρίτης κατηγορίας”.

Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας Βανδάλισαν το νεκροταφείο της Καλλιθέας