Τζανέρ Ιμάμ: “Ο νέος Δήμος Ιάσμου θα έχει ανθρώπινο πρόσωπο, το πρόσωπο των δημοτών του!”

Καταλυτικός σύμμαχος του Τζανέρ Ιμάμ στη νικηφόρο πορεία του προς τις κάλπες, οι νέοι και οι νέες του Δήμου Ιάσμου.
image2 (7)
Με τους τελειόφοιτους του Γενικού Λυκείου Ιάσμου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τζανέρ Ιμάμ, σε μια ακόμη ενέργεια που καταδεικνύει την έμφαση και την προτεραιότητα που δίνει στη νέα γενιά εν όψει της “ανοικοδόμησης” του Δήμου για την επόμενη μέρα.
“Άκουσα τις αγωνίες τους για την προσπάθεια που καταβάλουν. Δεσμεύτηκα απέναντί τους ότι τα σχολεία και οι ανάγκες τους είναι για μας πολιτική προτεραιότητα”, δήλωσε ο ίδιος.
Επίσης, σε συνάντησή του με γυναίκες και ηλικιωμένους από τον οικισμό της Πελεκητής, επανέλαβε τη δέσμευσή του για τη δημιουργία Κέντρου Φροντίδας και την ταυτόχρονη ενίσχυση του συνόλου των προνοιακών-κοινωνικών δομών του Δήμου.
“Ο νέος Δήμος Ιάσμου θα έχει ανθρώπινο πρόσωπο, το πρόσωπο των δημοτών του!”, δήλωσε με νόημα ο Τζανέρ Ιμάμ.
Τζανέρ Ιμάμ: "Ο νέος Δήμος Ιάσμου θα έχει ανθρώπινο πρόσωπο, το πρόσωπο των δημοτών του!" Τζανέρ Ιμάμ: "Ο νέος Δήμος Ιάσμου θα έχει ανθρώπινο πρόσωπο, το πρόσωπο των δημοτών του!"
Τζανέρ Ιμάμ: "Ο νέος Δήμος Ιάσμου θα έχει ανθρώπινο πρόσωπο, το πρόσωπο των δημοτών του!"
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood