• “Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα”, λέει η παροιμία…

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις κλοπές από οικίες, που διαπράχθηκαν το τελευταίο δίμηνο, σε οικισμό της Ροδόπης.

Μάλιστα συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια ερευνών για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος βραδινές ώρες της 3/4-5-2019 εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία και αφαίρεσε χρήματα, χρυσές λίρες και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Στην οικία του βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, χρυσών λιρών και χρυσαφικών, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους, καθώς και 2,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης το τελευταίο δίμηνο εισήλθε ακόμη μία φορά στην ίδια οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό της μία τραπεζική κάρτα, καθώς και ότι διέρρηξε έτερη οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό της χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.