Τρία θετικά Covid Rapid Tests σήμερα στην Κομοτηνή

Τρία θετικά Covid Rapid Tests σήμερα στην Κομοτηνή
RAPID COVID TESTS ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο  Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.  Παράλληλα με τους δειγματοληπτικούς ελέγχους ο Δήμος Κομοτηνής συνιστά στους πολίτες να μην συνωστίζονται, να κρατούν φυσική απόσταση και να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα, προστατεύοντας τους εαυτούς τους και τους συνδημότες τους. Ο Δήμος Κομοτηνής θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια υπέρ του αγαθού της δημόσιας υγείας.

Σήμερα  Πέμπτη διενεργήθηκαν έλεγχοι από δύο συνεργεία του ΕΟΔΥ. Στην Πλατεία Ειρήνης έγιναν 85 τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ και βρέθηκαν 3 θετικά και στην Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη έγιναν 12 τεστ και ήταν όλα αρνητικά.

Αύριο, θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι από ένα συνεργείο στην Πλατεία Ειρήνης τις ώρες 10:00 με 15:00.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033 και  προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Τη διαδικασία στηρίζει το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood