Εκεί που νομίζουμε ότι έχει πιάσει… «ταβάνι», ο «Ηρακλής» της Κομοτηνής, κατά κόσμον Μπάμπης Αφεντουλίδης, καταφέρνει να ανεβαίνει διαρκώς επίπεδο και να μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τις επιδόσεις του.

Ο 27χρονος μασίστας από τους Αγίους Θεοδώρους, αφού κατάφερε να τραβήξει δύο λεωφορεία, 26 τόνων, τον περασμένο Νοέμβριο, αποφάσισε να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του με τρία λεωφορεία και 40 τόνους.

Έφερε εις πέρας και το νέο του εγχείρημα, τραβώντας τα λεωφορεία για περίπου δέκα μέτρα και εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά τους φανατικούς θαυμαστές του.

Απολαύστε το νέο επίτευγμα του Μπάμπη Αφεντουλίδη στο ακόλουθο βίντεο του Δημήτρη Μαλούση:

Καλησπέρα σε όλο το κόσμο μεγάλη εβδομάδα εύχομαι υγεία σε όλους καλό Πάσχα με θέληση πάντα χρωστούσα μια έμφαση σε όλο τον κόσμο που περίμενε να με δει στο Ελλάδα έχεις ταλέντο και με αγαπάει για αυτό που είμαι και με στηρίζει θέλω να το ευχαριστώ σε όλους αυτούς που ήταν και να γίνει αυτό το βίντεο ξεκινάω με το. Μαρινο το καλύτερο παιδί με μεγάλη διαφορά τον αδερφό Xaris Tourounidis τον Θωμάς ΒασιλείουΑντώνης ΝικολαΐδηςΣταύροςΤολερ Γ.Χρήστος Συμεωνίδης ένα τεράστιο Ευχαριστώ στο μεγάλο Dimitris Malousis-b για το βίντεο και τον πατέρα του 40 τόνους 10 μέτρα με βοήθεια στην αρχή με σκοινη μέρα από αρκετές προσπάθειες και πολύ κουράσει τα κατάφερα έστω και αυτά τα 10 μετά απίστευτη έμπειρια τα λεωφορεία ήταν σβηστά και για αυτό ποιο δύσκολα λόγου ασφαλείας υπήρχαν άτομα επάνω η ώρες προπόνηση κάποτε ανταμείβονται με μεγάλη χαρά

Δημοσιεύτηκε από Babis Afentoulidis στις Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019