Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ξεκαθαρίζει τα περί μη συμμετοχής του στο Ξανθιώτικο καρναβάλι δεν ισχύουν

Διευκρινιστική ανακοίνωση, με την οποία καθησυχάζει τα μέλη του και ξεκαθαρίζει ότι θα είναι παρών στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης, εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Trel@cademy.kom, στον απόηχο της αναστάτωσης που προκάλεσε η συζήτηση περί της αποβολής του.

Θυμίζουμε ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, στην οποία συμμετείχαν και οι Trel@cademy.kom, τέθηκε προς ψήφιση η αποβολή του Συλλόγου από την καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης στις 18 Φεβρουάριου, λόγω της συμμετοχής του στις καρναβαλικές εκδηλώσεις Κομοτηνής.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των συλλόγων, έδειξε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος από την Κομοτηνή θα βρίσκεται για 10η συνεχόμενη χρονιά στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης. «Έτσι, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι αν έχουν διαβάσει ή ακούσει κάτι για μη συμμετοχή του Συλλόγου, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…», ξεκαθαρίζει στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. των Trel@cademy.kom. «Ραντεβού λοιπόν στις 18/02/2018 στη μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση της Ξάνθης!», καταλήγει η ανακοίνωση.