Τρεις πανελλαδικές βραβεύσεις για το 3ο Πειραματικό ΓΕ.Λ. Κομοτηνής

"Ένα μεγάλο Bravo σε όλους τους μαθητές/μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς που πιστεύουν στο δημόσιο σχολείο και οραματίζονται δημιουργώντας έναν καλύτερο κόσμο!".
Screenshot_925

Το 3ο Πειραματικό ΓΕ.Λ. Κομοτηνής και συγκεκριμένα η μαθητική δράση με τίτλο “Δημιουργική Επαναχρησιμοποίηση Κλωστοϋφαντουργικών Προϊόντων | Upcycling διακρίθηκε στον “Παγκόσμιο Στόχο 12: Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή” και βραβεύτηκε στην 1η θέση του 6ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Μαθητικού Διαγωνισμού “Bravo Schools 2023” για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην κατηγορία “Μαθητικές Δημιουργίες”.

Τρεις πανελλαδικές βραβεύσεις για το 3ο Πειραματικό ΓΕ.Λ. Κομοτηνής

Επίσης, το Εφαρμοσμένο Σενάριο/Καινοτόμο Πρόγραμμα με τίτλο “Πάρκινγκ με αυτοματισμούς και ειδική διαχείριση θέσης Ατόμων με Αναπηρία και κινητικά προβλήματα διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα στον “Παγκόσμιο Στόχο 10: Λιγότερες Ανισότητες”.

Τρεις πανελλαδικές βραβεύσεις για το 3ο Πειραματικό ΓΕ.Λ. Κομοτηνής

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης στην οποία παρουσιάστηκαν οι εξήντα καλύτερες πρωτοβουλίες ανά Στόχο και βραβεύτηκαν οι δώδεκα νικήτριες ομάδες – τρεις ανά κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι το 3ο Πειραματικό ΓΕ.Λ. Κομοτηνής συμμετείχε και φέτος με πρωτοβουλίες και στις τέσσερις κατηγορίες του διαγωνισμού.

Παράλληλα η δράση “Δημιουργική Επαναχρησιμοποίηση Κλωστοϋφαντουργικών Προϊόντων” (Upcycling) κατέκτησε την 3η θέση στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “Το Κλίμα αλλάζει… Αλλάζω ζωή”, στην κατηγορία “Βίντεο Λυκείου” (https://www.youtube.com/watch?v=iM1aNuQ14hg).

Τις δύο εργασίες επιμελήθηκαν οι μαθητές/ήτριες του Περιβαλλοντικού Προγράμματος «Reduce – Reuse – Recycle» και του Ομίλου Ρομποτικής & Προγραμματισμού του σχολείου, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Βερρή Ανδρονίκη, Πληροφορικό.

Με την ολοκλήρωση του φετινού διαγωνισμού “Bravo Schools 2023” το 3o Πειραματικό ΓΕ.Λ. Κομοτηνής εντάσσεται για 3η χρονιά στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών των Παγκόσμιων Στόχων και γίνεται μέρος ενός παγκόσμιου Δικτύου Σχολείων.

“Με τη συμμετοχή μας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο Bravo σε όλους τους μαθητές/μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς που πιστεύουν στο δημόσιο σχολείο και οραματίζονται δημιουργώντας έναν καλύτερο κόσμο!”, τονίζει η Διεύθυνση του σχολείου, και προσθέτει: Τέλος, να ευχαριστήσουμε όσους πίστεψαν στις προσπάθειές μας και μας ενίσχυσαν με την ψήφο τους ώστε να γίνουμε πρεσβευτές ενός καλύτερου κόσμου!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood