“Τρεις Ιεράρχες” Ροδόπης: “Η λάμψη της εξέγερσης του 1973 παραμένει ζωντανή”

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης δίνει το παρών στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου και καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στη συγκέντρωση-πορεία την Κυριακή 17 Νοέμβρη και ώρα 17:30 με αφετηρία την είσοδο της Παλιάς Νομικής.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης “Οι Τρεις Ιεράρχες”, δίνει το παρών στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου και καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στη συγκέντρωση-πορεία την Κυριακή 17 Νοέμβρη και ώρα 17:30 με αφετηρία την είσοδο της Παλιάς Νομικής.

Στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα που εξέδωσε, αναφέρει:

Ο Σύλλογός μας χαιρετίζει τους ιστορικούς αγώνες για τη δημοκρατία και τον σημαίνοντα ρόλο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου πριν 46 χρόνια. Εκφράζουμε το σεβασμό μας προς όλους εκείνους που μέσα σε απολυταρχικό καθεστώς έχασαν ή διακινδύνευσαν τη ζωή τους και την ελευθερία τους για να διεκδικήσουν την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας. Οι πρωτοστάτες αυτοί έμειναν για πάντα στην ιστορία βροντοφωνάζοντας το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του ελληνικού λαού, την Ελευθερία, και έδειξαν το δρόμο για μια κοινωνία δικαιοσύνης. Η λάμψη της εξέγερσης του 1973 παραμένει σήμερα ζωντανή μέσα στους αγώνες της νεολαίας για σχολείο και ζωή με προοπτική, μέσα στους αγώνες της εργαζόμενης πλειοψηφίας για ανατροπή των πολιτικών των υπερεθνικών οργανισμών του κεφαλαίου και όσων κυβερνήσεων τις εφαρμόζουν, μέσα στους αγώνες των εκπαιδευτικών ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό, για το δημόσιο δωρεάν σχολείο των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών, για το σχολείο των όλων, των ίσων και των διαφορετικών. Ο Σύλλογός μας δίνει το παρόν στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου και καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στην συγκέντρωση-πορεία την Κυριακή 17 Νοέμβρη και ώρα 17:30 με αφετηρία την είσοδο της Παλιάς Νομικής”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood