Τρεις επισημάνσεις από τον Δημήτρη Χαρίτου

Σε συνέντευξη Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, για το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» και τις πολιτικές εξελίξεις, συμμετείχε ο βουλευτής Ροδόπης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου συνέντευξη Τύπου νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ (2)

Σε συνέντευξη Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για την παρουσίαση του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι» και τις πολιτικές εξελίξεις, ο βουλευτής Ροδόπης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Χαρίτου έκανε τις παρακάτω επισημάνσεις:

Αρχικά αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού στη Ροδόπη, τονίζοντας: «Η επίσκεψη αυτή επιβεβαίωσε την υπεύθυνη και πολύ σοβαρή στάση που έχει κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση στην αντιμετώπιση της πανδημίας, συμβάλλοντας ώστε η χώρα μας με τις λιγότερες ανθρώπινες απώλειες να αντιμετωπίσει αυτήν την παγκόσμια υγειονομική κρίση. Τόσο στη σύσκεψη όσο και στον δημόσιο λόγο του έστειλε το μήνυμα ότι πρέπει να υπάρχει ενημέρωση όλων των πολιτών με επιστημονικό τρόπο από τους ειδικούς, καθώς και συμβολή όλων των εμπλεκομένων και ιδιαίτερα της αυτοδιοίκησης για να υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης και εφαρμογής των περιοριστικών και προστατευτικών μέτρων. Θέλω να υπενθυμίσω από την πλευρά μου για άλλη μία φορά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος εφησυχασμού και επανάπαυσης, γιατί ο κορωνοϊός είναι ανάμεσά μας».

Στη δεύτερη επισήμανση σημείωσε: «Το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι που παρουσίασε ο πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο δυστυχώς αποσιωπήθηκε και αποκρύφτηκε από τα μεγάλα ΜΜΕ. Τυχαία; Όχι βέβαια. Χρειάστηκε μικρό χρονικό διάστημα για να αποκαλυφθεί ο λόγος. Η σκανδαλώδης και αδιαφανής κατανομή των 20 εκ. ευρώ δημόσιου χρήματος που τα μεγάλα ΜΜΕ πήραν τη μερίδα του λέοντος. Όπως επίσης και site και blog ημετέρων φίλων της ΝΔ ενισχύθηκαν σκανδαλωδώς. Η απόκρυψη και αποσιώπηση του προγράμματος και των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θέμα πλουραλισμού ή πολυφωνίας των Μέσων, είναι πρωτίστως θέμα δημοκρατίας. Αυτό ήθελε να στηλιτεύει το τελευταίο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και όχι να στοχοποιήσει τους μαχόμενους δημοσιογράφους».

Στην τρίτη επισήμανση ο βουλευτής αναφέρθηκε στην κινητικότητα που παρατηρείται στα εθνικά θέματα, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ισραήλ, στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στην Αίγυπτο, καθώς και στην πυκνότητα των αμφισβητήσεων και απειλών εκ μέρους γείτονας. Γι’ αυτό, υπενθύμισε “την ανάγκη, στην οποία έχει επανειλημμένα αναφερθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για την διαμόρφωση μίας εθνικής στρατηγικής αντιμετώπισης των αμφισβητήσεων των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου. Εθνική στρατηγική που μπορεί να διαμορφωθεί μόνο στα πλαίσια της σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood