Τρεις ακόμη υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Τζανέρ Ιμάμ

Τρεις ακόμη, χριστιανούς αυτή τη φορά, υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου, Τζανέρ Ιμάμ, δίνοντας το στίγμα της ευρείας αποδοχής του από τα σύνοικα στοιχεία της περιοχής, γεγονός που προοιωνίζεται τη δυναμική της εκλογιμότητάς του εν όψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. 
Screenshot_893

Συγκεκριμένα, ο Τζανέρ Ιμάμ ανακοίνωσε τους:

  • Ηλία Δαλακούρα, από τον οικισμό Αμαξάδων, για τη Δ.Ε. Αμαξάδων.

Ο Ηλίας Δαλακούρας του Δημητρίου γεννήθηκε το 1967, μεγάλωσε και ζει στο χωριό Αμαξάδες. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Τομέα Δομικών Έργων του ΕΠΑ.Λ. Κομοτηνής και εργάζεται ως Δασικός Υπάλληλος. Eίναι Πρόεδρος του Σωματείου Δασοφυλάκων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το 1990 εξελέγη για πρώτη φορά Κοινοτικός Σύμβουλος και από τότε ασχολείται ενεργά με τα κοινά. Από το 2019 είναι Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Όραμα Αναγέννησης.

  • Παρασκευά (Πάρη) Ζάρα, από τον οικισμό Αμαξάδων, για τη Δ .Ε. Αμαξάδων

Ο Παρασκευάς (Πάρης) Ζάρας του Στεργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Αμαξάδες. Είναι γεννημένος του 1994 και εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι ένας νέος και ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός άνθρωπος της περιοχής, ενεργό μέλος σε Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους. Υπήρξε για πρώτη φορά υποψήφιος το 2019 με τον συνδυασμό Όραμα Αναγέννησης.

  • Σοφία Ζαρείφη, από τον οικισμό Αμαξάδων, για την Τοπική Κοινότητα Αμαξάδων
Η Σοφία Ζαρείφη του Γεωργίου γεννήθηκε το 1999 και είναι από το χωριό Αμαξάδες. Εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι μέλος της Φιλοζωικής Ροδόπης. Υπήρξε υποψήφια για πρώτη φορά το 2019 για το Τοπικό Συμβούλιο με το Συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση.

 

“Η ομάδα μας ενισχύεται. Προχωράμε όλοι μαζί για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο Ιάσμου. Σήμερα καλωσορίζω τρεις νέους υποψήφιους. Γνώμονάς μας, η ισχύς εν τη ενώσει. Οι καιροί επιβάλλουν ενότητα και ομόνοια για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας”, δήλωσε ο Τζανέρ Ιμάμ.  
Υπενθυμίζεται οτι ο Τζανέρ Ιμάμ έχει ήδη ανακοινώσει εννέα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους (θυμηθείτε εδώ, εδώ και εδώ).
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood