“Τραυματισμός και κάκωση κεφαλής” η διάγνωση των γιατρών για τη Ματούλα Χατζημιχαήλ

Ματούλα Χατζημιχαήλ: "Στα 57 μου χρόνια έζησα τη βία από τον "κύριο" Τοψίδη, έναν άνθρωπο με μεγάλες βλέψεις και στόχους στην πολιτική".
ΤΟΨΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ

Ο δικηγόρος Νίκος Χρηστάκης που εκπροσωπεί την κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζημιχαήλ η οποία κατήγγειλε και κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό κατά του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ Τάκη Τοψίδη, μίλησε για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης 11 Οκτωβρίου.

Η μαρτυρία του Ν. Χρηστάκη και η μήνυση

Όπως μετέδωσε το evros-news.gr, o κ. Χρηστάκης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS Fm και τον Σταύρο Αποστολίδη, τόνισε ότι βρέθηκε στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Έβρου λίγα μόλις λεπτά μετά από όσα συνέβησαν, και ήταν ουσιαστικά αυτόπτης μάρτυρας τη κατάστασης στην οποία ήταν η γυναίκα που κατήγγειλε τον κ. Τοψίδη. Όπως είπε μεταξύ άλλων ο νομικός εκπρόσωπος της Ματούλας Χατζημιχαήλ: “Μετέβην αμέσως μετά το περιστατικό στον τόπο που έγινε, πέντε λεπτά μετά από όσα συνέβησαν, και βρήκα την κυρία Χατζημιχαήλ σε μια κατάσταση πανικού. Έτρεμε και επικρατούσε ένας πανικός πραγματικά. Το όλο θέμα κατέληξε να έχει υποστεί έναν βιαιότατο ξυλοδαρμό σύμφωνα με όσα μου ανέφερε. Πράγματι εγώ είδα την αριστερή πλευρά του προσώπου και του λαιμού της να είναι κατακόκκινη και να έχει κάποιες ψιλές αμυχές. Μου παραπονέθηκε ότι πονούσε και στο σώμα της και στην πλάτη της. Δεν μπορούσε να αρθρώσει κουβέντα. Έτρεμε. Ήρθε η Αστυνομία, ήρθε το ΕΚΑΒ και την πήρε το οποίο κάλεσε η Αστυνομία. Εκεί ήταν και η δικηγόρος του Επιμελητηρίου, η κυρία Μαρία Βρετοπούλου, η οποία παραδόξως και αυτή κατέληξε με εκδορές, με κοκκινίλες, και ο κόσμος που ήταν εκεί την είδε να φεύγει κλαίγοντας. Απ’ ότι μου είπε η κυρία Χατζημιχαήλ, η κυρία Βρετοπούλου μπήκε στην μέση για να την προστατεύσει”.

Ο κ.Χρηστάκης ενημέρωσε ότι η Ματούλα Χατζημιχαήλ πήγε πριν τις 11 το πρωί και κατέθεσε μήνυση εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για εξύβριση και σωματικές βλάβες. Επέστρεψε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί και σε άλλες ιατρικές εξετάσεις γιατί είχε έντονους πονοκεφάλους και είχε απώλεια προσανατολισμού μετά το επεισόδιο. Επίσης επεσήμανε ότι δεν υπήρχε πλέον καμιά αντιδικία, αφού έληξε η 12ετής μίσθωση και η κ. Χατζημιχαήλ αποχώρησε και πήγε να παραδώσει το κατάστημα και έγιναν όσα ανέφερε.

“Στα 57 μου χρόνια έζησα τη βία από τον “κύριο” Τοψίδη, έναν άνθρωπο με μεγάλες βλέψεις και στόχους στην πολιτική”

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει επίσης το evros-news.gr, με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα σήμερα το πρωί από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύθηκε για τρίτη ημέρα, η γνωστή κτηματομεσίτρια της πόλης Ματούλα Χατζημιχαήλ αναφέρθηκε στον ξυλοδαρμό της από τον Τάκη Τοψίδη. Αφού επισημαίνει ότι εξακολουθεί να αισθάνεται ζάλη, έντονους πόνους στο κεφάλι και τάσεις εμετού, επισημαίνει ότι στα 57 της χρόνια έζησε τη βία από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Βάσει των τελευταίων γεγονότων που συνέβησαν προχθές και κυκλοφόρησαν δημόσια, θα ήθελα να αναφέρω τα παρακάτω: Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω όλους εσάς, γνωστούς, φίλους και αγνώστους, για τη μεγάλη συμπαράσταση, το ενδιαφέρον και τα αισθήματα αγάπης που εισέπραξα! Εδώ και τρεις ημέρες πλέον βρίσκομαι στο νοσοκομείο με ζάλη, έντονους πόνους στο κεφάλι και τάσεις εμετού. Είμαι σίγουρη ότι θα το ξεπεράσω και θα βρεθώ στην αγκαλιά της οικογένειάς μου πολύ σύντομα! Άλλωστε τη ζωή πάντα την πάλευα και έτσι συνεχίζω! Ο μόνος λόγος που γράφω τα παραπάνω, είναι να αντιληφθούμε ότι η βία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε ανά πάσα στιγμή και να μας κάνει μεγάλη ζημιά, σωματική και ψυχική. Να αλλάξει τη ζωή μας και να μας αναγκάσει να ζήσουμε κάτω από νέες συνθήκες χωρίς να είναι δική μας επιλογή αλλά η βία ενός άλλου. Δυστυχώς όταν εσύ δεν είσαι βίαιος άνθρωπος, δεν μπορείς να αντιληφθείς την επίθεση και έτσι δεν προλαβαίνεις να αμυνθείς. Γι’ αυτό θα πρέπει να καταγγέλλουμε κάθε μορφή βίας από όπου και εάν προέρχεται χωρίς να διστάζουμε για το κοινωνικό κόστος που πιθανόν να αντιμετωπίσουμε! Για εμένα στα 57 μου χρόνια έτυχε να είναι ο “κύριος” Τοψίδης. Ένας άνθρωπος με μεγάλες βλέψεις και στόχους στην πολιτική… Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Καλημέρα σε όλους σας!”.

Διάγνωση γιατρών: Τραυματισμός και κάκωση κεφαλής

Το μεσημέρι η κ. Χατζημιχαήλ έλαβε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με το evros-news.gr η ακριβής διάγνωση των γιατρών σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο εξιτήριο, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της Νίκος Χρηστάκης, είναι “S00 επιπολής τραυματισμός κεφαλής, δηλαδή τραυματισμός και κάκωση κεφαλής, με συμπτωματολογία επίμονης κεφαλαλγίας και ζάλης”. Παράλληλα της έγινε σύσταση για αναρρωτική άδεια πέντε ημερών. Η δήλωση του κ. Χρηστάκη και η αναφορά στο εξιτήριο για την κ. Χατζημιχαήλ αναφέρει: “Η κα. Χατζημιχαήλ Σταματία, αφού εισήλθε στο Γ.Π.Ν. Αλεξανδρούπολης την 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:30 περίπου, εξήλθε σήμερα 13 Οκτωβρίου 2022 και περί ώρα 13:00, με διάγνωση εξόδου “S00 ΕΠΙΠΟΛΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ, δηλαδή τραυματισμός και κάκωση κεφαλής, με συμπτωματολογία ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΕΦΑΛΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΛΗΣ και εγγράφως της έγινε σύσταση για αναρρωτική άδεια πέντε (5) ημερών”.

Διάψευση Επιμελητηρίου

Τα παραπάνω περί ξυλοδαρμού, πάντως, διέψευσε στις 11/10 το Επιμελητήριο Έβρου με ένα λιτό και ανυπόγραφο δελτίο Τύπου στο οποίο ανέφερε: “Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα, που στρέφεται εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου αναφορικά με δήθεν διαπληκτισμό του με πρώην μισθώτρια ακινήτου του φορέα με την οποία υπάρχει ένδικη αντιπαράθεση με το Επιμελητήριο Έβρου επί χρόνια, τονίζουμε ότι αυτό είναι ψευδές, συκοφαντικό και εντελώς αναληθές. Ενημερώνουμε ότι θα ασκηθούν άμεσα όλα τα ένδικα μέσα για την αποκατάσταση της αλήθειας και θα επανέλθουμε με νεότερα δεδομένα μετά την ολοκλήρωση της σχετικής νομικής διαδικασίας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood