Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρ. Τοψίδη επισκέφθηκε η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφ. Σακοράφα

Συζήτησαν, την προετοιμασία του καθιερωμένου διακρατικού πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού στην Ελευθερούπολη με συμμετοχές αθλητών/τριών κατηγορίας Κ-18 από Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και η ιδέα δημιουργίας σύγχρονου αθλητικού κέντρου στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.
297e0bd1-47c4-47a7-92ca-170f0765764b

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, υποδέχτηκε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η από κοινού προετοιμασία του καθιερωμένου διακρατικού πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού με συμμετοχές αθλητών/τριών κατηγορίας Κ-18 από Ελλάδα και Κύπρο, με την Περιφέρεια να στηρίζει τη διοργάνωση οικονομικά. Ο σχεδιασμός προβλέπει τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος σε εγκαταστάσεις του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε την προαγωγή του αθλητισμού με τις οδηγίες και των ειδικών όπως είναι ο ΣΕΓΑΣ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τοψίδης, με την κ. Σακοράφα να ευχαριστεί για τη συνάντηση και να υπογραμμίζει ότι ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ ήταν ο πρώτος θεσμικός εκπρόσωπος που ζήτησε τη γνώμη των Ομοσπονδιών για τη διαχείριση θεμάτων που σχετίζονται με τον αθλητισμό.

Στη μεγάλη εικόνα της συνάντησης, συζητήθηκε και η ιδέα της δημιουργίας ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στην επικράτεια της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, με την κ. Σακοράφα να δηλώνει ένθερμη υποστηρίκτρια της προοπτικής αυτής. Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του δεσμεύτηκε να διερευνήσει με τη συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών την προοπτική αυτή, με γνώμονα την προαγωγή του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για θέματα Απασχόλησης και Αθλητισμού, Στέλιος Ιγνατιάδης, και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ξάνθης, Βάσω Παυλακάκη.

Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρ. Τοψίδη επισκέφθηκε η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφ. Σακοράφα Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρ. Τοψίδη επισκέφθηκε η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφ. Σακοράφα Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρ. Τοψίδη επισκέφθηκε η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφ. Σακοράφα Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρ. Τοψίδη επισκέφθηκε η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφ. Σακοράφα Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρ. Τοψίδη επισκέφθηκε η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφ. Σακοράφα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood