Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκαν Τοψίδης, Γκαράνης και Ιωάννου, υπό τον Μαρωνείας Παντελεήμονα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, πραγματοποίησαν, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου, υπό τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα.
op06

Ο κ. Τοψίδης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την αναπτυξιακή προσπάθεια που εφαρμόζεται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η οποία έχει ανθρωποκεντρικό πρόσημο αλλά και φιλοπεριβαλλοντικό προσανατολισμό, με τον Παναγιώτατο να επιδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του.

Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε μεγάλη ευλογία την συνάντηση με τον Πατριάρχη, και δεδομένου οτι έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επεσήμανε οτι “είναι πάντοτε ευπρόσδεκτος και κάθε επίσκεψή του συνιστά μέγιστη τιμή και ευλογία για τον τόπο μας”.

Άλλωστε όλα τα μέλη της αποστολής από τη Ροδόπη εξέφρασαν τον σεβασμό τους στο πρόσωπο και στο πολυεπίπεδο έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη, εκφράζοντάς του την προσδοκία τους να επισκεφθεί για ακόμη μία φορά την περιοχή μας.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκαν Τοψίδης, Γκαράνης και Ιωάννου, υπό τον Μαρωνείας Παντελεήμονα Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκαν Τοψίδης, Γκαράνης και Ιωάννου, υπό τον Μαρωνείας Παντελεήμονα Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκαν Τοψίδης, Γκαράνης και Ιωάννου, υπό τον Μαρωνείας Παντελεήμονα Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκαν Τοψίδης, Γκαράνης και Ιωάννου, υπό τον Μαρωνείας Παντελεήμονα Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκαν Τοψίδης, Γκαράνης και Ιωάννου, υπό τον Μαρωνείας Παντελεήμονα Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκαν Τοψίδης, Γκαράνης και Ιωάννου, υπό τον Μαρωνείας Παντελεήμονα Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκαν Τοψίδης, Γκαράνης και Ιωάννου, υπό τον Μαρωνείας Παντελεήμονα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood