Την επίσκεψη του “ασημένιου” στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης, Κώστα Μπανιώτη, δέχτηκε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.
Ο Δεσπότης καλωσόρισε τον αθλητή και τον συνεχάρη και δια ζώσης μετά το δημόσιο συγχαρητήριο μήνυμά του, συζήτησε μαζί του και του ευχήθηκε να έχει πάντα τη βοήθεια της Παναγίας.
Ο Κομοτηναίος πρωταθλητής ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παντελεήμονα για τις ευχές αλλά και για την τιμητική συγχαρητήρια επιστολή που ο Ποιμενάρχης του είχε αποστείλει, τον πληροφόρησε για την επίμοχθη καθημερινότητά του προπονούμενος αδιαλείπτως, του κατέθεσε τη χαρά του να εκπροσωπεί την γενέτειρά του Κομοτηνή και την πατρίδα του, και αντευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο της Μητροπόλεως.