Υποψηφίους οι οποίοι υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, θα υποστηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές το ΠΡΑΤΤΩ, όπως ανέφερε μιλώντας το Σάββατο στην ημερίδα της κίνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο πρόεδρος της και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Κοτζιάς ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ότι για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα στηριχτεί από το ΠΡΑΤΤΩ υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κώστας Κατσιμίγας. Συγκεκριμένα, στη σχετική αναφορά του τόνισε: «Στηρίζουμε τη Ρένα Δούρου ως υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής, τον Παύλο Γερουλάνο για τον δήμο Αθηναίων, την Κατερίνα Νοτοπούλου για τον δήμο της Θεσσαλονίκης. Για την Περιφέρεια της Κρήτης τον νυν περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, τον Κώστα Κατσιμίχα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, για τον δήμο Πατρέων. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε υποψηφίους Πομάκους και Αλεβίτες Έλληνες. Η χώρα τούς χρειάζεται όλους».

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την ημερίδα της κίνησης ιδεών ΠΡΑΤΤΩ και την ομιλία του προέδρου της, κ. Κοτζιά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ…