Τον Κώστα Κατσιμίγα στηρίζει η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ του Ν.Κοτζιά

Στις εκλογές για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
kotzi

Υποψηφίους οι οποίοι υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, θα υποστηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές το ΠΡΑΤΤΩ, όπως ανέφερε μιλώντας το Σάββατο στην ημερίδα της κίνησης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο πρόεδρος της και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Κοτζιάς ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ότι για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα στηριχτεί από το ΠΡΑΤΤΩ υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κώστας Κατσιμίγας. Συγκεκριμένα, στη σχετική αναφορά του τόνισε: «Στηρίζουμε τη Ρένα Δούρου ως υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής, τον Παύλο Γερουλάνο για τον δήμο Αθηναίων, την Κατερίνα Νοτοπούλου για τον δήμο της Θεσσαλονίκης. Για την Περιφέρεια της Κρήτης τον νυν περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, τον Κώστα Κατσιμίχα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, για τον δήμο Πατρέων. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε υποψηφίους Πομάκους και Αλεβίτες Έλληνες. Η χώρα τούς χρειάζεται όλους».

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την ημερίδα της κίνησης ιδεών ΠΡΑΤΤΩ και την ομιλία του προέδρου της, κ. Κοτζιά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ…

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood