Τον Ευρ. Στυλιανίδη προτείνει ο Κυρ. Μητσοτάκης για πρόεδρο της επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος

Ο βουλευτής Ροδόπης συμμετείχε στην επιτροπή αναθεώρησης του Συντάγματος το 2001, και το 2003 εκπροσώπησε το ελληνικό κοινοβούλιο στην Ευρωπαϊκή Συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης που είχε σαν στόχο τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Συντάγματος.
8369343783_de6a0a7290_o
Τον βουλευτή Ροδόπης και επίκουρο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Ευριπίδη Στυλιανίδη, προτείνει για πρόεδρο της επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος η Κυβέρνηση με εισήγησή της και κατόπιν σχετικής απόφασης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου. Συμμετείχε στην επιτροπή αναθεώρησης του Συντάγματος το 2001, και το 2003 εκπροσώπησε το ελληνικό κοινοβούλιο στην Ευρωπαϊκή Συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης που είχε σαν στόχο τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Συντάγματος.

Σε δήλωσή του ο Ευρ. Στυλιανίδης τόνισε: “Είναι εξαιρετική τιμή για μένα η πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω επικεφαλής της επιτροπής αναθεώρησης του Ελληνικού Συντάγματος. Τον ευχαριστώ θερμά διότι μου δίνει τη δυνατότητα συνδυάζοντας την επιστημονική μου γνώση με την πολιτική μου εμπειρία, να συμβάλω στη θεσμική αναμόρφωση της πατρίδας μου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το ξεκίνημα μίας νέας εποχής”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood