Για τι να πρωτοπεί κανείς; Για τους επικούς καζανάρηδες και το σούπερ αμάξι τους; Για τον τρελό επιστήμονα; Για την Αγγλίδα παρουσιάστρια που λατρεύει τους ντολμάδες; Για τις γιαγιάδες που λούζονται με ρακή; Ή για τον Κινέζο…Πασοκτζή;
Εκατοντάδες χιλιάδες προβολές σε Facebook και Youtube, διθυραμβικές κριτικές και πολύ γέλιο, σε μόλις δύο ημέρες προβολής! Οι Κρητικοί “GhostBusters” που μοιάζουν να βγήκαν από ταινία επιστημονικής φαντασίας, σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και σκορπίζουν την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε!
e825ae77 ksn rakibusters 4Καθώς η ομάδα της παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και τη Γωγώ Βερίγου, ήδη σχεδιάζει σύμφωνα με πληροφορίες ένα secret party για την επιτυχία των γυρισμάτων, δεν λείπουν και τα δεκάδες backstage που ήδη “βγαίνουν στη φόρα” σε σχόλια στο διαδίκτυο, όπως π.χ. ότι για τις ανάγκες των γυρισμάτων πράγματι μπουγελώθηκαν (και το ευχαριστήθηκαν) οι διάσημες πια Κρητικές γιαγιάδες, ενώ άκουγαν στην διαπασών ελληνικές επιτυχίες για να χορεύουν!
2a3b4969 ksn rakibusters 3Τρεις Κρητικοί καζανάρηδες (παραγωγοί ρακής, δηλαδή), μετά από τις οδηγίες ενός τρελού ομογενή επιστήμονα που ανακάλυψε ένα δραστικό συστατικό στην ουσία της, πείθονται να ξεκινήσουν να ψεκάζουν όλη την Κρήτη με το διάσημο ποτό προκειμένου να την απαλλάξουν από τον νέο ιό! Για τις ανάγκες της αποστολής τους κατασκευάζουν εξοπλισμό, διαμορφώνουν το κατάλληλο όχημα, και μέσα σε 24 ώρες καταφέρνουν να «απολυμάνουν» όλο το νησί υπό τους ήχους του γνωστού άσματος των Ghostbusters σε μια επική Κρητική εκδοχή με λύρα! Τα νέα διαδίδονται και ανταποκριτές από όλο τον κόσμο μεταδίδουν τις εξελίξεις! Η ζωή επιστρέφει και ο επιστήμονας δικαιώνεται! Με γυρίσματα εν μέσω καραντίνας σε…Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι αλλά και στο…Σινικό Τείχος, η εκπομπή στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας σε Ελλάδα και Ομογένεια, γεμάτο με χιούμορ και περιπέτεια, το οποίο ήδη συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές στα πρώτα λεπτά της προβολής του!
Απολαύστε το, και όπως λένε στην Κρήτη…εβίβες!