Στο πένθος βυθίστηκε την Κυριακή το ΕΚΑΒ Κομοτηνής, λόγω του αιφνίδιου θανάτου, σε ηλικία 47 ετών, του διασώστη Πέτρου Μιχαηλούδη. Ο εκλιπών καταγόταν από το Διδυμότειχο του Έβρου, ωστόσο ζούσε για πολλά χρόνια στην Κομοτηνή, από όπου και η σύζυγός του.

Στο ΕΚΑΒ προσλήφθηκε το 2003 και ήταν εξαιρετικά αγαπητός στους κόλπους των συναδέλφων του, όπως προδίδει και το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα του ΕΚΑΒ Κομοτηνής, στο facebook:

«Πέτρο…

Πιο φτωχοί από ποτέ θα πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς εσένα και να γεμίσουμε το τεράστιο κενό που μας άφησες….

Έδινες ζωή σε ό,τι έπιανες σαν άλλος γερο Τζεπέτο απ’ το παραμύθι του Πινόκιο – δεν ήταν τυχαίο το παρατσούκλι σου “Μπεμπετο” μου-  γι’ αυτό εξάλλου σε διάλεξε ο Θεός για αυτήν την δουλειά….

Η βάση μας έχασε τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ….

Είχες όμως το μικρό σου μυστικό… ήξερες πως βγήκε θέση για την βάση στον παράδεισο και δεν είπες τίποτα……ξέρουμε πως ήδη έχεις πιάσει δουλειά, πως θα αναλάβεις το πρόγραμμα, πως θα τους φτιάξεις χάρτες, πως θα τους κάνεις καινούργια κουζίνα…

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε…

Κι ύστερα ξάπλωσε κοντά μου και κοιμήσου
εγώ θα πιάσω μια γωνίτσα στο κρεβάτι
όχι πως έχω το κλειδί του παραδείσου
μα σ’ αγαπώ κι αυτό νομίζω είναι κάτι!!!».

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Πέτρου Μιχαηλούδη με τις στολές τους, του είπαν το τελευταίο αντίο το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και από το inkomotini.news…