Με ένα συγκινητικό μήνυμα το προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Κομοτηνής, αποχαιρετά την επί σειρά ετών διευθύντριά του, Σοφία Παπαναστασίου, η οποία έχασε τη μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι που πάντα νουθετούσε, στήριζε και υπερασπιζόταν με πηγαία αγάπη και σθένος, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα το πολύτιμο έργο τους, αναφέρουν:

“Σήμερα ο ήλιος δεν θα βγει για το ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής. Έφυγε από κοντά μας η διευθύντριά μας, η μάνα μας, η φίλη μας. Πολλές μεγαλώσαμε μαζί σου. Μας υποστήριζες πάντα. Ήσουν το Α και το Ω του ΤΕΠ. Θα μας λείψεις πολύ κυρία Σοφία. Θα σε έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων που τόσο βιάστηκες να πας. Να αναπαυθεί η ψυχούλα σου εν ειρήνη. Ήσουν πολύ καλός άνθρωπος και πάντα προσπαθούσες για μας. Σε αγαπάμε πάρα πολύ και έχουμε τη βεβαιότητα οτι και εσύ από εκεί ψηλά θα μας προσέχεις όπως έκανες πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου. Καλό Παράδεισο!”.