Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Αετοχωρίου Αλεξανδρούπολης θα τελεστεί η κηδεία και ταφή του Μιχάλη Χαραλαμπίδη που έφυγε χθες από τη ζωή.
Εξάλλου, αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 10:30 το πρωί, θα ψαλεί εξόδιος ακολουθία και στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του εκλιπόντος, αντί στεφάνων, παρακαλούνται όσες και όσοι επιθυμούν και μπορούν, να συμβάλλουν στην εκ νέου οικοδόμηση του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Αετοχώρι ο οποίος καταστράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη μεγάλη πυρκαγιά.
Ο ναός είχε ανεγερθεί από τους προγόνους του αποβιώσαντος, όταν από τη Σάντα του Πόντου, μετά τη Γενοκτονία, εγκαταστάθηκαν στο Αετοχώρι.