Το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου στη Δράμα

Το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου στη Δράμα.
ΜΕΤΙΟΣ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

“Συμπαρατάσσομαι κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις με τον Χρήστο Μέτιο, περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, στις περιφερειακές εκλογές, για μια αναγέννηση της Περιφέρειας όπως την οραματιζόμαστε και όπως μας αξίζει”. Με αυτή τη δήλωση συνόδευσε η προϊσταμένη του 4ου Νηπιαγωγείου Δράμας, και αντιπρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δράμας, Σαββατούλα Παπαδοπούλου, την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό της Περιφερειακής Αναγέννησης του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου.

Επίσης, ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ενόψει της ανακοίνωσης της δικής του υποψηφιότητας με την Περιφερειακή Αναγέννηση, δήλωσε: “Μπροστά και δυναμικά στον αγώνα για μια καλύτερη Δράμα, με εμπειρία, γνώση και όραμα. Μετά από δώδεκα συνεχόμενα και επιτυχημένα χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας, ζητώ από τις Δραμινές και τους Δραμινούς να ανανεώσουμε για μια ακόμη φορά τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αφού αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του άξιου και ικανού περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δράμας στις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου”.

Ακόμη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, συμμετέχοντας επίσης στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Αναγέννησης στη Δράμα, δήλωσε: “Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, οι λύσεις βρίσκονται ανάμεσα μας. Είμαι επιχειρηματίας και γνωρίζω τι σημαίνει δημιουργία. Παρ’ όλο που την πολιτική δεν την είδα ποτέ ως επάγγελμα, θεωρώ ότι είναι το πεδίο μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να φέρει τις μεγαλύτερες και πιο δημιουργικές αλλαγές. Πιστεύω βαθιά στις συνέργειες και στις συνεργασίες διότι γνωρίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε περισσότερα. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να κάνουμε τον νομό μας πυρήνα νέων τεχνολογιών για να κρατήσουμε τα παιδιά μας εδώ! Η αυτοδιοίκηση είναι η πολιτική της αληθινής ζωής. Συστρατεύομαι με τον Χρήστο Μέτιο και την Περιφερειακή Αναγέννηση για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και για τον νομό Δράμας”.
Την ίδια ώρα, την πορεία τους με την Περιφερειακή Αναγέννηση, συνεχίζουν οι Κώστας Κινατζίδης και Χρήστος Γεωργιτσόπουλος.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood