Το όνομα του αειμνήστου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γεωργίου Παυλίδη, θα φέρει στο εξής η Αίθουσα Μαστογράφου του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του εκλιπόντος, καθώς επί διοίκησής του διατέθηκαν 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την αντικατάσταση όλου σχεδόν του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου.

Ειδικά, δε, για τον μαστογράφο, ένα μηχάνημα πρώτης γραμμής για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, ο Γιώργος Παυλίδης, επηρεασμένος και από την προσωπική του μάχη ενάντια στην ασθένεια, όπως μας λέει ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Φιλιππίδης, “έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν του έθεσα την πρόταση ένταξης της χρηματοδότησής του στο ΕΣΠΑ”.

aithousa mastografou pavlidi 3Την απόφαση για την ονοματοδοσία της Αίθουσας, έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου στην τελευταία συνεδρίασή του.

aithousa mastografou pavlidi 1Το συνολικό ποσό που είχε διατεθεί τότε με απόφαση του Γιώργου Παυλίδη για όλα τα νοσοκομεία των περιφερειακών ενοτήτων της ΑΜ-Θ, είχε αγγίξει τα 26 εκατομμύρια ευρώ, και ήταν η μοναδική Περιφέρεια της χώρας που είχε διαθέσει κονδύλια αυτού του ύψους για αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις νοσοκομειακές της μονάδες.