Τον Διοικητή, Δρ Γιώργο Φιλιππίδη, και τους συναδέλφους της εργαζόμενους του νοσοκομείου Κομοτηνής, επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Αλή Ογλού Φεράλ.

d5f3f128 img 20190703 130329

“Στο πλαίσιο της προεκλογικής μου δράσης δεν θα μπορούσα να αγνοήσω τον χώρο του νοσοκομείου, το δεύτερο σπίτι μου, έναν χώρο που με ανέδειξε τόσο επαγγελματικά όσο και  συνδικαλιστικά. Η αναγνώρισή μου από χριστιανούς και μουσουλμάνους συναδέλφους, με τιμά ιδιαίτερα, αποτελεί το “διαβατήριο” για την ανάμειξή μου με τα κοινά, ενώ παράλληλα με πλημμυρίζει με αισθήματα ευθύνης αλλά και αισιοδοξίας”, ανέφερε η ίδια, κάνοντας ειδική μνεία στον Διοικητή: “Δεν θα μπορούσα να αγνοήσω έναν τόσο σπουδαίο διοικητή,τον Γιώργο Φιλιππίδη, ένα τεχνοκρατικό στήριγμα, έναν δάσκαλο, έναν πραγματικό φίλο, ένα δώρο τόσο για εμάς τους εργαζομένους, όσο και για ολόκληρη την τοπική κοινωνία”.

Όσον αφορά τον στόχο της, σημείωσε: “Να αναδείξω όλα τα ποιοτικά και συγκριτικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας ούτως ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο την επόμενη μέρα, ενώ ένα προσωπικό μου στοίχημα είναι να αναδείξω και να υπερασπιστώ τη δημόσια υγεία και τις υγειονομικές ανάγκες του νομού μας”.
80f6747a fb img 15622092582927225
9fd86f64 img 20190704 055931
Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Γ. Τζουγκρανάς.

Καταλήγοντας, απηύθυνε κάλεσμα προς τους πολίτες: “Σε αυτόν τον ωραίο αγώνα που συλλογικά δίνω, ζητώ τη στήριξη από όλους τους ευαίσθητους συμπολίτες μου. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, σε μια κοινή προσπάθεια ανάδειξης και ανάταξης της Ροδόπης μας”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Γιάννης Τζουγκρανάς ανέφερε: “Η ανάμειξη μιας συναδέλφισσάς μας στον πολιτικό στίβο εκ μέρους οποιουδήποτε πολιτικού χώρου, μας τιμά ιδιαίτερα. Πρόκειται για ένα κομμάτι από την σάρκα μας που θα αποτελέσει έναν διεκδικητικό και υπερασπιστικό μοχλό για το νοσοκομείο μας. Η υποψηφιότητα μιας νοσηλεύτριας μέσα από τον κόσμο της εργασίας, σηματοδοτεί τη δυναμική παρουσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πρέπει να παίξει ο κλάδος μας την επόμενη μέρα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σε κάθε περίπτωση, για τη συγκεκριμένη προσπάθεια ευχόμαστε από καρδιάς, καλή επιτυχία!”.