Το μηχάνημα ανίχνευσης καρδιακών παλμών εντόπισε τον παράνομο μετανάστη του τροχόσπιτου

Το μηχάνημα ανίχνευσης καρδιακών παλμών εντόπισε τον παράνομο μετανάστη του τροχόσπιτου.
2 - 2022-09-11T115607.220

Συνελήφθησαν χθες 10-9-2022 σε περιοχές της Ροδόπης, της Ξάνθης και του Έβρου, τρεις αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής–Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Ο οδηγός–διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης ενώ το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Το μηχάνημα ανίχνευσης καρδιακών παλμών εντόπισε τον παράνομο μετανάστη του τροχόσπιτουΣτη δεύτερη περίπτωση, το πρωί επίσης, στο συνοριακό σημείο Ελέγχου Διαβατηρίων Καστανέων Έβρου, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό, διότι οδηγώντας τροχόσπιτο σκόπευε να πραγματοποιήσει είσοδο στην Ελλάδα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έναν μη νόμιμο μετανάστη, τον οποίο είχε αποκρύψει στο εσωτερικό του τροχόσπιτου.

Το μηχάνημα ανίχνευσης καρδιακών παλμών εντόπισε τον παράνομο μετανάστη του τροχόσπιτουΣτην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής-Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τον τρίτο αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Το μηχάνημα ανίχνευσης καρδιακών παλμών εντόπισε τον παράνομο μετανάστη του τροχόσπιτουΚατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις διενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης, Ορεστιάδας και Ξάνθης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood